maanantaina, heinäkuuta 07, 2008

Mainoksen uhri

Ihana kulho!
..ja vieläpä ruokakaupasta saatu kaupan kylkiäinen! Mieheni oli Antin kanssa tässä taannoin ruokakaupassa ja he toivat mukanaan sieltä kellogs muropakettien ostosta saadun "lahjan". Tämä kyseinen kulho oli keltainen, jossa oli kiva pojan kuva. Kulho oli sellainen viehättävä, vanhan mainoksen tyylinen ja ihastuin siihen heti. Kun vielä kuulin, että kulhoja oli valittavana neljää erilaista, piti minunkin rientää kaupassa seuraavalla ostoskerralla katsomaan valikoimaa. Ja niinhän kävi, että pakko oli ostaa paketteja lisää, saadakseni uuden kulhon :´)

Tässä siis tämä ensimmäinen kulho, joka sekin on oikein kiva. Mutta minä kun en ole niin keltaisen ystävä, niin tämä sopii oikein hyvin murokulhoksi ja kaapissa pidettäväksi :´).Tämä puolestaan on sitten se myöhemmin hankkimani. Se on minusta niin kaunis, että sen voisi mielestäni laittaa vaikka ihan hyllylle koristeeksi.(sainpas pitkän sepustuksen aikaiseksi tuosta ilmaisesta kulhosta :´)

Ja sitten taas näihin puutarhani ilon aiheisiin..
Alla on kuvattuna taas pari kukkijaa, eli Karpaatienkello, jota minulla on sekä sinisenä, että valkoisena. Pidän siitä kovasti, koska kukat ovat niin suuria, vaikka itse kasvi on matalaa.

Alakuvassa on sitten se äitienpäivälahjaksi saamani hortenssia. Täytynee vielä kertoa, että kun sain sen silloin toukokuun alussa, oli niin kylmää, että se oli minulla sisällä muutamia päiviä. Ihmettelin, kun lehdet käpristyivät ja mustenivat siitä huolimatta ja yritin hillitä kasteluakin. Mietin kovasti, että mikä sitä vaivaa. Sittenhän tajusin, että oli raukka saanut taimistolla kylmää. Kuitenkin onnekseni tästä huolimatta se on lähtenyt hyvin matkaan ja on jo tosi hyvän näköinen. Kukan alkuja on vielä muutamia tuloillaankin. Tämä on sitä Endless Summer lajiketta, eli aika kiitollinen kukka sinänsä, ettei ihan pienestä paleltumisesta kuoleennu.

Hyvää alkavaa viikkoa. Me suuntaamme huomenna Tivoli Sariolan laitteisiin! Tosin en minä, joka olen kovin arka menemään kaiken maailman kieputuksiin. Antin kanssa voin johonkin karuselliin uskaltautua :´) ehkä..

10 kommenttia:

Anki kirjoitti...

Onpas veikeitä kulhoja, ja vielä kylkiäisenä =0)
Tuo sininen varsinkin myös minun mieleeni, vaikka keltainenkin kivan pirteä.

Mukavaa huvipuistoreissua! Mullakin sama vika, "huono pää" noiden laitteiden suhteen. Pyörryttää jo, kun kääntyy liian nopeasti ympäri, saaatikka joku jossa pyöritään ja kieputaan pää alaspäin tms. Uuh!

Aurinkoisia päiviä!

Tiia kirjoitti...

Mukavan näköisiä kulhoja, itsekin olen niitä nähnyt tuossa lähikaupassa.
Kivaa tivolipäivää, mulla vähän sama juttu noiden laitteiden kanssa, ei tahdo viitsiä itse mennä kun tuntuu että maha sekoaa jo pienestäkin heilutuksesta =)
Täytyy tästä mennä vielä tekemään loppusilauksia tyynynliinavaihtoon. Kivaa alkuviikkoa ja toivottavasti aurinkokin taas alkaisi kunnolla paistaa!

Malla kirjoitti...

Minäkin olen noita kulhoja ihastellut kaupassa. Harmi vaan etteivät murot tule meillä syötyä, muuten olisin ostanut monta pakettia ihan vain kulhojen vuoksi.

Löysin blogisi muutama päivä sitten. Kotinne on niin kaunis. Kaunis ja kodikas.

päivi kirjoitti...

uutena blogien lukijana ja oman aloittaneena kotiasi ja pihaasi ihailen...
kauniit sivut ja ihania kuvia mm. lapsosista... tulen uudelleenkin.
saanko liittää blogilistaani sinut?
t.päivi
vanhanlumoissa.blogspot.com

Mirva kirjoitti...

Minä tykkään keltaisestä... värinä. Noissa purkeissa sininen on kyllä kauniimpi kuvansa ansiosta.
Olen oita katsellut kaupassa käydessä. Meillä vaan ei murot juurikan tee kauppaansa joten ei ole tullut kylkiäistä saatua.

Maissi kirjoitti...

Hei Anki ja Tiia!
Minäkin pidin tuosta sinisestä kulhosta kovasti. Siinä on tosi kaunis kuva. Meillä kun noita muroja kuluu, niin kulhojakin voi kerätä.

Tivolissa oli lapsilla tosi hauskaa. Minusta se oli ihan käymisen arvoinen juttu. Törmäilyautoihin ostin itselleni kertalipun, kun Antti halusi mennä, eikä vielä itse ylettynyt ajamaan. Mutta muualle en sitten itse uskaltautunut :´)

Moi Malla!
Kiva, että löysit blogiini. Ja kiitos kauniista sanoistasi! Hauskaa, että kulhot ovat sinunkin mieleesi!

Hei Päivi!
Tietty voit linkittää, sehän on ihan kunnia-asia! Poikkean "luonasi" myös, kunhan tulee sopivaa aikaa tutustua enemmälti! Kiitos myös kauniista sanoistasi! Niistä saan paljon hyvää mieltä.


Moi Mirva!
Keltainen on minustakin ihan pirteä väri, mutta sisustuksen tai vaatteitteni väriksi en osaa sitä haalia. Ja todellakin sinisen kuva-aihe on kauniimpi!

Mari&Maiju kirjoitti...

Kauniita nuo murokupit... Mitenköhän en ole niitä kaupoissa huomannut!

Mari

Maissi kirjoitti...

Moi Mari & Maiju! Meillä on niitä ainakin tuossa paikallisessa K-marketissa murohyllyn vieressä. Aion hakea ainakin vielä yhden :´) Tuon keltaisen ja sinisen lisäksi oli vielä toinen sininen ja punainen kulho.

Melle ja minä kirjoitti...

Kurkistappa blogiini siellä on jotain mikä kuuluu tännne siniseen taloon:)

Possumamma kirjoitti...

Oi, noita kulhoja on taas saatavilla, joskos tälläkertaa meillekkin niitä tulisi->noita oli joskus monta kuukautta sitten -tosin, jäi vain ihailuasteelle, sillä olivat tietty loppu koko isosta Cittarista:( Vaan, jos nuo kaikki aikoo haalia, niin on siinä ostamista, en kyllä ainakaan kehtaa ite ostaa niin isoa muromäärää, pistettävä mies ostamaan osa...;D