perjantaina, marraskuuta 21, 2008

Mikkipoika ja tonttutyttö

Keskiviikkona olivat odottamamme päiväkerhon naamiaiset. Ehdottelin jo aikaisemmin Antille erilaisia hahmoja, joista hän valitsi Mikki hiiren. Valinta oli minusta hyvä! Ja täytynee myöntää, että taisi osa syy valintaan olla se, että idealla oli hyvä myyjä :´). Hahmo on Antille mieluinen lauantai aamun lasten ohjelmasta Mikki hiiren kerhotalo. Minulle hahmo oli helppo, koska päässä oli jo idea toteutuksesta. Kuten aikaisemmin kerroinkin, löysin korvat viime viikonlopun ostoskierrokselta ja muut jutut ompelin itse. Trikoo paita ja pitkikset. Punaiset housut tein puuvillakankaasta, jossa sisällä käytin levyvanua, että pysyvät muodossa. Muoviset isot napit ja mustaksi maalattua paksua narua hännäksi. Hanskat on valkoiset naisten villakäsineet, joihin tein vain mustat raidat.






Asu on ollut todella mieluinen ja sitä on käytetty muutenkin. Antti haluaisikin nyt järjestää kotona naamiaiset, joihin kutsu kävisi myös kuulemma paapoille :´)

Eilen näki päivänvalon myös tämä uusi tonttu.



Tontusta tuli mielestäni tosi kiva ja näitä syntyy varmasti enemmänkin. Tuntuu, että blogistani tulee näiden kuvieni myötä jo hyvin jouluinen. Silti esimerkiksi tämä tonttu ei ihan vielä jää istuskelemaan tuohon hyllylle. Saapi vielä hetken odotella..

Leevi on edelleen nuhainen, mutta muuten tuntuu, että taisimme selvitä sairasteluista melko helpolla. Ja ilokseni täytyy täälläkin kuuluttaa, että nyt meillä on nukuttu kolme hyvää yötä :´) . Muutettiin vähän ruokasysteemejä ja taas Leevin vatsa voi hyvin (ja äiti myös..) Ihanaa.

Ulkona jatkuu ihana pikkupakkanen ja lunta on satanut koko päivän. Ulkoillessamme kaivoimme ekan kerran pulkan ja Antti kävi laskemassa mäkeä. Tällaista talvea kun nyt jatkuisi! Mukavaa viikonloppua!!

Niin ja ps. Olen saanut kaksi ihanaa tunnustusta sekä Tiialta jo aikaisemmin, että nyt myös Annuskalta. Kiitos teille!!! Palaan näihin myöhemmin.

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Todella hieno tuo Antin Mikki-asu. Kyllä sinä olet kekseliäs, täytyy todeta! :)

Mimmarna kirjoitti...

Tosi hieno asu! Meilläkin varmaan kohta vaaditaan Minniä tai Iinestä :)
Ja onnittelut niistä ehjistä öistä - harvinaista herkkua meilläkin!

Elina kirjoitti...

Tosi kiva Mikki-asu, ei ihme että poikakin tykkäsi :-) Kokonaiset yöt olisivat ihania, meillä niistä ei ole tällä hetkellä tietoakaan. Jospa meno taas jonkin ajan kuluttua rauhoittuisi. Mukavaa viikonloppua!

tinttarus kirjoitti...

No, mutta onpa hurmaava Mikki!!
Onnea nukuttuihin öihin!
Tuolta alempaa kurkistelin ihanaa Tildaa ruskeassa mekossaan,valkoisessa paidassaan ,siivet selässään.....Olen enkelihöpsö!!Rakastan siivekkäitä ihanuuksia ja haluaisin niitä aina vaan lisää ja lisää.....huoh.

Mari kirjoitti...

On toooosi hieno Mikki:)) Vautsi miten kekseliäs olet! Ja ihana on tuo tonttutyttönenkin. Minä olen muutaman viime yön nukkunut taas niin huonosti, että olen nytkin iha n silmät ristissä... Leppoisaa lauantaita!

Unknown kirjoitti...

Ihana Mikki.. terveisiä Mikille...,
ja Hyvää viikonloppua toivottaa Krisse

Maissi kirjoitti...

Kiitos mikkikommenteistanne. Kerroin jo Antillekin, että tädit äidin blogissakin ovat kehuneet sinun hienoa Mikki asuasi! Toinen oli tosi ylpee :´)
Ja toivotaan tosiaan,että Mimmarnan, Elinan ja Marinkin yöt olisivat jatkossa parempia. Kyllä sitä alkaa olla monien, monien huonojen ja heräilyjen täyteisten öitten jalkeen tosi poikki..
Mukavaa viikonloppua kaikille! Ja kiitos kun niin moni on jo kommentoinut!

Olivia kirjoitti...

Voi miten hauska asu! Tulin kertomaan, että blogissani on sinulle jotakin...

tina kirjoitti...

Ihana Mikki!Meidän nuorimmaisella nousi kuume viime yönä mutta onneksi 4-vuotias on jo suht koht terve.Toivottavasti koululaiset pysyy terveinä kun ensi viikolla on puurojuhla.
Haluaisin tuollaisen tontun ah ihqu!

Mari kirjoitti...

Psst. Blogissani olisi haaste.. Ihan pikkuinen;)

Anki kirjoitti...

Heippa!

Mahtava asu Antilla, hieno toteutus!!
Kyllä tuolla kelpaa vedellä useammatkin naamiaiset. Mahtoi olla pikkumies ylpeä asustaan =0)

Mukavaa uutta viikkoa, valoa ja iloa!!

Tiia kirjoitti...

Loistavan Mikki-asun Antti sai! Ei muuta kuin järjestämään naamiaisia ystäville ja paapoille ;) Hauska idea Antilta! Tonttuneitihän on tosi nätti! Ahkeroin täällä kans erään ;)mukavan ompeluksen parissa, hih! Viikon verran olis vielä valmistusaikaa.. Terkkuja Ruottinmaalta!

~Maria~ kirjoitti...

Hieno Mikki!!

Merja K kirjoitti...

Onpa hauska Mikki, loistava asu!

Ja tonttu kans, missäs kirjassa olikaan tuo kaava?

Maissi kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteistanne kaikille teille!
Merjalle tiedoksi, että tonttu on siitä uusimmasta joulukirjasta. Sama kuin vintage-enkelin kaava.