keskiviikkona, huhtikuuta 01, 2009

keväisiä sisustushankintoja

Kevät alkaa jo tuntua täälläkin päin suomea sulaneina teinä, auringon paisteena ja plus asteina mittarissa. Ihanaa! Eikä kellonsiirto kesäaikaan yhtään ainakaan pahentanut asiaa. Illat kun ovat nyt valoisia, niin väkisinkin alkavat kevätpuuhat olla mielessä, vaikka lunta on vielä melko paljon. Viikolla ostin jo ensimmäiset kukkasipulit ja taimiesitettä olen lukenut ahkerasti.

Kirpputoripöytäni myi reilusti yli odotusten ja nyt minulla onkin kaappi pullollaan uusia astioita. Suunnitelmissa on ottaa vieläkin yksi viikko kirpputorilta kevään edetessä. Edelleen löytyy myytävää.

Löysin tänään ihanat keväiset lyhdyt/pullot (miten lyhty voi olla keväinen..) no, kuitenkin mielestäni ihanan raikkaat lyhdyt koristukseksi eteiseen. Näihin voi minusta kynttilöiden sijaan laittaa myös kukkasiakin..Tampereen retkeltä taas jäivät käteeni nämä kauniit munat, joita olen ihastellut kaupoissa jo pitkään. Monissa blogeissahan näitä onkin jo näkynyt, suloisia kun ovat, mutta tässä siis minun omani. Niin, ja Leevi muuten parantui sitten nopeasti siitä kuumeilustaan, joten hän oli ollut jo hoidossakin täällä sinä aikana kun itse olin matkalla.Pytinki -messujen antiin en ollut kovin tyytyväinen, mutta kyllä sieltä jotain jäi käteenkin. Muutama mielenkiintoinen esite ja apuja tulevan tupakeittiömme suunnitteluun.

Pääsiäinen lähestyy kovalla vauhdilla ja onkin ihanaa, kun tiedossa on muutama ylimääräinen vapaapäivä. Toivon, että pääsiäisen pyhinä olisi aikaa lapsille, mahdollisuus kutsua ystäviä kyläilemään ja vaikkapa syömään, sekä aikaa jollekin ihanalle käsityölle.. Kärsin, kun ei nykyään enää ehdi tehdä juuri mitään... No, tämähän on nyt tätä ja joskus tulee enemmän aikaa siihenkin, mutta silti harmittaa. Huomenna jään työpäivän jälkeen Kaarakantaloon Tildailemaan pohjanmaan addiktien porukalla ja toivonkin illan aikana jotain Tildaa syntyvän.. Hauskaa!
Mukavaa loppuviikkoa. Viikonloppuna suuntaamme ystävien luo Vantaalle ja käymme lauantaina lapsi- ja lemmikkieläin messut. Todella mukavaa siis tiedossa!

6 kommenttia:

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Oikein hyvää torstaipäivää...kauniita pääsiäismunia...

Lennu kirjoitti...

Heips!
Kyllä tuikkulyhty voi olla sitten keväinen.
Pääsiäismunasi ovat nostalgisen näköisiä.
Kevät tulee kohisten, meillä satoi vettä aikas reippaasti aamutuimaan, peltikatto vaan rämisi.
Kivaa viikonloppua!

Nora kirjoitti...

Ihania kevätjuttuja!

Blogissani on sinulle jotain, ole hyvä.

Maaka kirjoitti...

Mukavaa sunnuntaipäivää!

Suloista askartelutavaraa. Tosi hauskalle ja kauniille näytti /kuulosti tuo hopeasavityö. Täytyy joskus kanssa kokeilla :)

Täytyy ens kerralla kysäistä sua :)

Tiia kirjoitti...

Nuo pääsiäismunaskut on kyllä suloiset! Ja kaunis lyhty. Puutarhaan sitten minäkin sunnuntaina kirmasin ja ne aroniat sai kyytiä. Hieman "kaljun" (?) näköistä mutta tuuheampaa aitaa odotellessa. Ja olen muutes unohtanut jo kukkapenkkisuunnitelman eli mitä minnekin ja mikä aurinkoon ja mikä ei. Tarviin taas siis sun apua ;) Mukava viikonloppu oli, kiitos siitä =) Helmihyasintit kovasti kasvaneet.

Anki kirjoitti...

Voi miten suloisia nuo hempeät pääsiäismunat! Noita voi herkutella silmillään =0)
Sopisi laihduttajallekin
;0)
Aurinkoista ja mukavaa Pääsiäisen aikaa koko teidän perheelle!
***Voikaa hyvin***