maanantaina, toukokuuta 12, 2008

Vaihtareita ja äitienpäivää..

Äitienpäiväni sujui mukavasti. Lahjaksi sain itse valitsemani aurinkolasit, ihanan Antin tekemän kortin ja pihalle istutettavan hortensian. Kyseisestä kukasta olen tainnut joskus aikaisemmin mainita, että pihamaallemme sopisi sellainen. Kiva kun olivat napanneet vinkkini :´). Täytyy vaan tehdä suunnittelemani uusi penkki valmiiksi, että voin ryhtyä istutuspuuhiin. Eilinen päivä kului käydessä mummuloissa ja nauttien hyvästä ruoasta ja kakusta tietenkin.


Tässä taannoin osallistuin Tilda addiktien vaihtoon, kyseessä oli keittiöaiheinen yllätysvaihto, eli minulla on osoite, johon lähetän oman vaihdokkini ja minulle tuleva on yllätys. Katsotaan, mitä saamani pitää. Tässä kuitenkin kuva tekemästäni patalapusta. Oikeaan käyttöön tuo taitaa olla hieman liian vaalea, mutta toivottavasti se sattuisi olla sisustukseen sopiva saajallaan! Tilda tilkkupeiton innoittamana lapun aihe oli heti selvä!Viikko tuo tullessaan monenlaista. Tänään tapaamme ystävieni kanssa, joilla on hyvin samanikäisiä lapsosia kuin Leevi. Loppuviikosta olen sitten lähdössä vierailulle pääkaupunkiseudulle. Perjantaina olisi tarkoitus käydä Fiskarsissa ja lauantaille Ikeaa. Ohjelmaa siis riittää! Meillä kun nuo kaksi vanhinta miestä tekevät noita kevättöitä pelloilla, niin me Leevin kanssa pakenemme paikalta. Monenlaista mukavaa on tiedossa, vaikka sään suhteen luvattiinkin kylmenevää.. Mukavaa viikkoa teillekin!

5 kommenttia:

Hannis kirjoitti...

Heipparallaa!

Juuri itsekin pakkasin postiin keittiöaiheisen Tilda-vaihdon :-) Sun patalappusi oli kyllä syötävän söpö! Ja tosiaan, ei sitä kehtaisi oikeastaan edes käyttää, mutta ihana se on esillä jokatapauksessa!

terkuin Hannis

Merja K kirjoitti...

Iloista tiistaipäivää :) Miten torkkupeitto etenee? Teillähän on kivaa ohjelmaa tiedossa, nauttikaa visiitistänne!

Maissi kirjoitti...

Moi Merja! Torkkupeitosta kuusi palaa ihan valmiina ja kaksi taas työn alla. Kovasti on hommaa vielä.. Edelleen kuitenkin riittää innostusta!

Mukavaa tiistaita myös!

Maissi kirjoitti...

Moi Hannis! Ai, sinäkin osallistuit vaihtoon, en olekaan käynyt katsomassa pitkään aikaan, että ketä siihen tullut lisää! Mitä muuten teit? Olis kiva tietää, mitä muut on keksineet tuotteiksi!

Hannis kirjoitti...

Heippa! Mä tein sellaisen vähän erilaisen jutun, kun tuli tenkapoo ompelukoneen lainan kans. Käys katsomassa mun blogista :-) Täytyy vain toivoa, ettei saaja pety pahasti.. Apua..