perjantaina, heinäkuuta 04, 2008

Ihana kesä!

Loppuviikko on kulunut ihanasta säästä nauttien. Alla oleva kuva on tältä päivältä. Laitoimme Antin kanssa Leevin nukkuessa lasten uima-altaaseen vettä ja nautimme pihalla olosta. Antti räpiköi altaassa ja minä ompelin Tildapeiton palasta vieressä... Välipalaksi tietysti jäätelöt pihalla peiton päällä istuen.. Näitä hellepäiviä vaan on liian harvassa.



Laitan kuvia myös vielä muutamista ihanista lahjoista, joita en edellisessä kirjoituksessani vielä maininnut. Yhdet ystävämme toivat meille lahjaksi vanhan kahden istuttavan pulpetin. Kuva on otettu jo juhlissa, joten vähän harmittaa tuo yksinäinen kupponen, joka on päässyt lipsahtamaan kuvaan.. Nyt pulpetti on kuitenkin siirretty tallin peräosaan, jossa sitä on hankala kuvata, eli uutta kuvaakaan en saanut. Tässä sitä riittää minulla taas entisöitävää projektia syksylle :´).





Tässä kuvassa ovat saamani vanha ikkunan poka ja kaunis kori.
Kaikki lahjat olivat niin ihania, että vieläkin tulee joka päivä niitä ihasteltua.

Edessä odottelee viikonloppu, jonka varalle ei ole vielä suunnitelmia. Mieheni loma on vasta elokuussa, joten luultavasti säästämme matkailut sinne. Harmi vaan kun on luvattu taas kylmenevää säätä..

Ennustuksista huolimatta toivotan teille taas aurinkoista viikonloppua :´) Kyllä se varmasti edes jossain päin Suomea näyttäytyy!

12 kommenttia:

Anne/ Huvilaunelmaa kirjoitti...

Huomenta aamutuimaan! Miten kesäisiä kuvia... ja ihania lahjoja!!! Kivaa viikonloppua! Anne =)

Anki kirjoitti...

Hienoja lahjoja olette saaneet totta tosiaan! Ja juhlatkin kuulostivat tosi mukavilta. Täällä vielä aurinko paistelee, vaikka tuulonen viimookin jo viileästi. Me kotiuduimme juuri parin päivän reissulta ja nyt jo pyykkikone tuolla tahdittaa lauantai-aamua =). Mukavaa ja leppoista viikonloppua!

-Mai- kirjoitti...

Voi miten kaunis vanha pulpetti! Juuri tuollaisesta haaveilen meillekin, kunhan vaan tilat antaisivat myöten:)

Tiia kirjoitti...

Kirjoittelin jo pitkät pötköt kommenttia ja sitte tää kone taas alkoi säveltää omiaan, höh!
Tuo pulpetti oli kyllä ihana lahja ja kivaa varmasti, että syksylläkin on mukavaa harrastetta =)
Tuo ikkunapoka-kuva on todentotta tosi hieno. Onneksi korikin oli onnistunut, että tulee käyttöön. ;)
Nyt kyllä ompelupiikki pistelee vähän väliä, joten taitaa olla paras jyräyttää ompelukset käyntiin.
Mukavaa viikonloppua!

Maissi kirjoitti...

Hei Kaikki!

Pulpetti on tosiaan ihana, sormet syyhyää jo päästä sitä hiomaan.. Noita vanhoja pulpetteja tuntuu enää löytyvän niin vähän.. Olen haaveillut jo kauan tuollaisesta ja nyt sellaisen saimme!

Niin ja Tiia, kori oli oikein ihana kuten lautasetkin. Kiitos. Ompeluintoa :´)

hyvää viikonloppua kaikille!

Mari kirjoitti...

Heippa Maissi:) Tulin vastavierailemaan ihastuttavaan blogiisi. Teillä on kaunis piha ja talo.

Tosi suloisia lahjoja... Vautsi tuota pulpettiakin! Tulen uudestaankin ihailemaan, mutta nyt toivotan lämmintä ja aurinkoista sunnuntaita.

Mari

Unknown kirjoitti...

Voi miten ihana piha teillä. Kaunis terassi. Meilläkin sellainen on haavena ollut joskus tehdä. Kaunis on myös pulpetti ja ikkunanpoka.

PiaMaria kirjoitti...

IHANA pulpetti!!!
Sopisi hyvin meillekkin....

;o) PiaMaria

Maissi kirjoitti...

Hei Mari&Maiju! Kiva kun poikkesit. Kiitos mukavista sanoistasi ja tervetuloa myös uudelleen :´).

Mirva ja Piamaria; Kiitos myös teille, että poikkesitte. Pulpetti on tosiaan ollut minunkin haaveeni pitkään. Ja terassimme on ollut oikein mukava paikka kesäisin. Osaan siitä on ollut tarkoitus laittaa joskus katekin, että olisi hieman varjoa ja sateensuojaa. Terassi on nimittäin juuri kovimmassa paahteessa kuumina päivinä.. Saapa nähdä, koska sellainen siihen saadaan aikaiseksi :´)

Olivia kirjoitti...

Voi miten kivoja lahjoja! Vanhat pulpetit ja ikkunat ovat ihania! Minullakin on kahdenistuttava pulpetti autotallissa edelleen odottamassa kunnostusta... Ostin sen aikoinaan lopetetun koulun huutokaupasta! Teidän terassi muistuttaa muuten aika paljon meidän terassia, teillä on vaan isompi, mutta varmasti yhtä kuuma kuin meilläkin...

Heli kirjoitti...

Noin mieluisat 'osui ja uppos' -lahjat osoittavat, että vieraat tuntevat sut ja makusi tosi hyvin. Älykivoja lahjoja ovatkin! Kaunis on myös tuo juhlienne pöytäliina, Marimekon Juhannustaika.

Maissi kirjoitti...

Hei Olivia. Kiitos vierailustasi. Minäkin kävin tässä taannoin oman vanhan ala-asteeni loppuessa sen irtaimiston huutokaupassa, mutta siellä ei tuollaisia "helmiä" enää harmikseni ollut.

Terassimme on kesäisin todellakin paahteinen paikka.

Heli; Ajattelin itsekin, että taitavat tuntea meidät hyvin nuo ystävämme. Saimme myös ihania lahjakortteja käyttämiini liikkeisiin. Kiitos Marimekon liinan nimestä, sitä en muistanutkaan :´).