maanantaina, elokuuta 25, 2008

Eläinpuistossa

Kesälomamme ns. viimeinen mukava retkipäivä viime viikolla kului Ähtärin eläinpuistossa kuten jo aikaisemmin kerroinkin. Minulle tuo kyseinen eläinpuisto oli positiivinen yllätys! Olen ollut siellä viimeksi mieheni kanssa kahdestaan joskus seurusteluaikana. Ja niinpä katsontakanta oli nyt hieman toinen.. Asiat tulee ajateltua lapsiperheen näkökulmasta :´) Reitti oli sopivan pituinen ja ennen kaikkea se, että meille sattui tosi hyvä päivä sään suhteen. Tuo päivä oli sopivan viileä, eikä satanut. Eläimet olivat tosi virkeitä ja eloisia ja näkemistä siis riitti. Tietoa eläimistä karttui itsellekin.


Matkalla kohti puistoa. Antti viiletti jo kaukana..


Ilves ja pikkuilves..


Antti ja karhuherra (näin oletan), sen verran iso otus oli tämä ..

Ompelukset on muuten jäissä.. Ei oikein löydy innostusta.. Arvonnan palkinnot postitin tänään, joten jotain edistysaskelta sillä saralla. Ja villasukat sain sentään aikaiseksi yksi vuotiaalle kummipojallemme. Nallen uusi sesonkiväri innosti neulomaan. Aloitin myös pientä lapasta, joka kuvassa.Lasten pakettipaperi oli päässyt loppumaan ja kaapista löytyi vain ruskeaa.. Antti koristeli lahjan piirroksilla ja tarroilla :´)Mukavaa viikon jatkoa!

11 kommenttia:

Outi kirjoitti...

KIvan näköistä tuo Nallen uusi lanka. Tarviipas katsella löytyykö sitä meiltä päin. Meillä kyllä tuon kutomisen hoitaa mummu.

Antti on tehnyt myös kauniin lahjapaperin paketille.

Wanhatar kirjoitti...

Harmi kun meillä jäi Ähtäri-reissu tänä kesänä tekemättä... Ei muka ollut aikaa. Suloinen tuo teidän Antti:) Ja kauniisti koristeltu paketti! Meillä sataa taas kerran vettä, ja pitäisi kohta lähteä töihin. Mukavaa tiistai-päivää:)

Mari

PS. Kaunista tuo lanka... Pitää varmaan aloittaa jälleen yksi uusi kudontatyö:))

Maissi kirjoitti...

Hei Outi ja Mari!
Tuo Nallen uusi väri oli mielestäni oikein ihana, näin sen jo aikaisemmin jossain blogissa, mutta en lukenut tekstiä. Niinpä ajatuksiini jäi kiva raitamalli ja etsiskelinkin jo eri vihreitä ja punaisia lankoja. Onneksi en ostanut, kunnes vastaani tuli tämä uusi sesonkiväri. Silloin vasta tajusin, että sehän on tällainen valmiiksi vaihtuvaväritteinen. Pääsi paljon helpommalla!

Meidänkin lasten lapaset ja sukat on mummun käsialaa, mutta itse tulee tehtyä noille omille kummilapsille.

Täällä on tänään vielä ihan aurinkoinen päivä. Ainakin näin aamupäivälle piisaa hyvää säätä.

Outi kirjoitti...

Hei Taas!

Kiitokset ihanasta tyynynpäälisestä. Oli luonnossakin yhtä hyvä kuin kuvissa!

Outi

Merja K kirjoitti...

Kyllä se innostus vielä taas hiipii, älä huoli. Minulla hirmu vauhti päällä tällä hetkellä, mutta muistatkos keväällä, kun minulla on piiiiitkä ompelupaussi.

Olisipa kiva käydä joskus tuolla Ähtärissä.

Iloista keskiviikkopäivää!

Merja K kirjoitti...

Hip hei, siis tiistaipäivää, meikäläinen on niin innoissaan, että päivätkin näköjään sekaisin :)

Maissi kirjoitti...

Moi Outi! Kiva jos liina oli mieleinen :´)

Merja K: Ähtäri on ihan kiva paikka, mutta onhan ero melko iso Korkeasaareen verrattuna. Jo paikkana Korkeasaari on niin kaunis..

Muistan kyllä ompelupaussisi. Katsotaan nyt, miten kauan minulla kestää :´)

Tiia kirjoitti...

Moikkelis!
Tuo Ähtäri täytyis kyllä kans kokea, vähäiset on muistikuvat sieltä itsellä ala-asteikäisenä... Josko ens kesänä =) Mukavia kuvia sieltä.

Eikö se ompeluinnostus sieltä vielä tule. Tauko tekee aina hyvää ja tulee tehtyä ehkä senkin edestä sitten =) Hiljaista on vähän täälläkin. Sitä sun tätä vähä tullut tehtyä, mutta ei mitään loppuun asti.

Antti on koristellut nätin lahjan. Itsetehdythän/kuvioidut ne parhaita käärepapereita =)

Rattoisaa tiistai-päivän jatkoa!

Elviira kirjoitti...

Heippa ja kiitos paljon. Tänään saapui arvontavoittoni. Tosi nätti on ja hienoa käsityötä. = )

Elina

Wanhatar kirjoitti...

Blogissani on sinulle Maissi jotain pientä:))

Mari

Anki kirjoitti...

Heippa!

Minäkin kävin Ähtärissä asiakkaiden kanssa uudemman kerran näin aikuisena, olin myös positiivisesti yllättynyt, aikas kiva paikka ja paljon nähtävää...aikuisellekin!

***Rennonletkeää viikonloppusta Sinulle, Voi hyvin!!***