maanantaina, elokuuta 18, 2008

viimeisiä lomapäiviä..

Mieheni viimeisiä lomapäiviä viedään ja paljon enemmän olisi ollut kiva tehdä kaikenlaista. Sadetta riitti ihan turhan monelle päivälle ja niinpä monta suunnittelemaamme asiaa tuntuu jäävän nyt tekemättä.. talon maalaus (jää vähän vaille valmista), etupihan uuden kukkapenkin rajaus, toinen kesälomaretki jne. Toki noita kotihommia voi tehdä vielä loman jälkeenkin, mutta nyt olisi ollut tavallaan hyvää aikaa. Huomenna olemme kuitenkin menossa Ähtärin eläinpuistoon, eli pienen retken päätimme tehdä vielä ennen arkeen paluuta.


Viime viikon ajan olen auttanut siskoani hänen uuden opiskelijaboksinsa sisustusprojektissa. Löysin kirpputorilta tässä jokin aika sitten neljä ns. pinnatuolia, seitkytluvun tyyliin, tietysti oransseina. Siskoni päätti ostaa ne ja maalata valkoisiksi. Mummulta löytyi sopiva pöytä, jonka päätimme käsitellä puuvahalla ruskeaksi (sekin alun perin oikeaa retroa, turkoosi väriltään). Viime viikolla teimmekin neljän hengen voimalla niitä valmiiksi. Minä ja mieheni, sekä siskoni ja hänen poikaystävä. Mukavat talkoot! Nyt kalusteet ovat viittä vaille valmiit. Kävimme tänään vielä maalailemassa kolmannen siskomme miehen ruiskulla kaksi tuolia jo lopulliseen asuunsa ja loppuviikolle jää vielä kaksi.Tänään olin sitten tuon samaisen nuorimman siskoni kanssa shoppailemassa vähän mattoja ja sen sellaista tulevaan opiskelijayksiöön. Toivotaan, että saan pian sieltä kuvia.. Luulen, että tuli tehtyä ihan onnistuneet ostokset!! Shoppailun ja tuunailun lisäksi olemme tänään siivonneet Antin keskiviikkoista 4 v. syntymäpäiväjuhlaa varten. Huominen kun kuluu muualla rillutellen :´).

Laitoin muutaman kesäisen kuvan, jotka nappasin jonain lämpimänä päivänä käydessäni lasten kanssa mummulassa, omien vanhempieni luona.

Niin, ja arvontaan ehtii osallistua varsin hyvin vieläkin!!! Jätä edelliseen postaukseeni kommentti.

3 kommenttia:

Wanhatar kirjoitti...

Niin se loma aina menee... Yleensä liian nopeasti! Kotona ei osaa olla vaan, joten ihan kiva kun pystytte reissaamaan. Ähtäri onkin kiva paikka juuri silloin kun ei ole kova helle. Mukavaa tiistai-päivää:)

Mari

Tiia kirjoitti...

Sulla on riittänyt mielenkiintoista ohjelmaa monelle päivälle =) Joo, lomat menee turhan nopeaan kyllä. Täytyis varmaan itekin käydä vielä tytön kans vaikka huvipuistossa ennen ku sulkevat, mutta eipä viitti sateella...

Toivottavasti teillä oli kiva eläintarhapäivä ja Synttärihalit Antille huomiselle!! Tullaan synttäreille sit heti kun taas sinnepäin ajellaan.

Maissi kirjoitti...

Moi Mari ja Tiia! Eläintarhapäivä oli tosi onnistunut. Eläimet oli oikein virkeitä ja kaikki nähtiin. Sateelta onneksi säästyttiin ja sää oli tosi hyvä. Ihana pikku retki. Tullessa pysähdyttiin vielä Keskisellä syömään ja kaupoille.

Huomisen valmisteluja olen tässä kotiin paluun jälkeen tehnyt, mm.kakku tuli täytettyä...