perjantaina, joulukuuta 26, 2008

Ihana kakku

Tässä olisi hyvän kakun ohje. Valmistin tämän aatonaatoksi ja se sopisi hyvin myös vaikkapa uuden vuoden vieraille tarjottavaksi. Meidän mielestämme se oli tosi hyvää.


Reseptin voi napata täältä:
http://www.ruokaohjereseptit.fi/reseptiohje/kinuskinen-pahkina-taatelikakku/
Ensi kerran kun teen tätä, aion kostuttaa kerroksia vielä hieman omenamehulla. Ja sen verranhan näkee toki jo ohjeestakin, että tosi makeaa tämä on :´)Tässä muutama kuva meiltä.Tästä tontusta pidän erityisesti. Tämä on Tildan uusimpia meteriaalipaketteja. Tällaisia kavereita löytyy meiltä nyt kaksi. Valmistuivat juuri jouluksi.Olohuoneen nurkkaus.EteinenPeilin reunassa roikkuva enkeli on myös Tildaa. Hieman erilainen versio verrattuna materiaalipaketin malliin. Halusin siihen enemmän väriä. Ruskeaa tukkaa ja nauhaa vyötärölle..

Mukavaa joulun aikaa ja uuden vuoden odottelua!

11 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa blogissasi - ja heti saat vakiovieraan; aivan ihania kuvia ja ihan "minun" näköistä. :)
Mukavaa loppuvuotta ja pirtsakkaa uuttavuotta teidän perheelle. :)

Mari kirjoitti...

Tosi kauniit kuvat! Ja kakku on tosiaan herkullisen näköinen:)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja tildailuja olet tehnyt ja ihania kuvia teiltä!
Mukavaa vuoden loppua sekä hyvää uutta vuotta!

Tiia kirjoitti...

Hyvältä näyttää tuo kakku. Täytyykin joskus koittaa tehdä. Ihanan tunnelmallisia kuvia olet ottanut kauniista kodistanne =)

kati kirjoitti...

Ihanan jouluista teillä! Minun joulutildatonttuni jäi sitten materiaalipaketteineen lojumaan kaapin perälle, jos sitten ensi jouluksi sen saisin tehtyä...

Maissi kirjoitti...

Hei Maria! Kiva, että löysit blogiini. Ja mukava lukea kauniita sanojasi! Onnellista ja mukavaa tulevan vuoden odottelua myös teille.

Mari: Kiitos kuvakehuista! Kakku olikin hyvää..

Beth: Kiva kun poikkesit! Hyvää vuoden vaihdetta myös teille!

Tiia: Kannattaa kokeilla kakkua. Muuta juuri ei kahvipöytään tarvitsekaan tuon kakun lisäksi, on meinaan niin makeaa ja täyttävää värkkiä :´) Kiitos mieltä lämmittävistä sanoistasi.

Kati: Ensi jouluksi ehtii vielä oikein hyvin :´). Teillä sitä on kiirettä piisannut ihan varmasti muutenkin. Hyvää uuden vuoden odottelua uudessa kodissanne.

Sara kirjoitti...

Kivannäköistä tukkaa olet enkelille laittanut. Kaikkea hyvää toivon perheellenne ensi vuodelle =)!! Eiköhän kohta taas tavata.

Krisse /Vaarala kirjoitti...

taas mukavaa katseltavaa..kaunista..
oikein hyvää ja rauhallista vuotta 2009

Heli kirjoitti...

Ihan kirjaimellisesti makeen näköinen kakku -ei vaan taida olla painonvartijoitten leivontaoppaasta, ehei, ei sieltä päinkään. Tammikuussa synttäreitään juhlivalle ukkokullalle voisin tuommoisen makiaisen pyöräyttää.

Mukavia vuoden viimeisiä päiviä!

Viherkumpu kirjoitti...

Ompa kaunista teillä, tuollaisen puusohvan kun onnistuisi itsekin haalimaan jostakin.

Mukavaa vuodenvaihdetta! :)

Maissi kirjoitti...

Sara: Minäkin odotan jo kovasti taas seuraavaa tapaamista. Täytyy varmaan jotain keväistä työtä aloitella :´).

Krisse: Hyvää uutta vuotta sinullekin.

Heli: Tämä kakku ei todellakaan ole tainnut kuulla painonvartijoista sanaakaan :´).

Viherkumpu: Tuo puusohva on minun mummani vanha ja periytynyt hänelle hänen äidiltään. Mumma nukkui siinä vielä pari vuotta sitten, mutta teimme vaihtarit ja ostin hänelle oikean, hyvän sängyn tuon puusohvan tilaan. kunnostin sen ja nyt se seisoo meillä paraatipaikalla. Pidän minäkin siitä kovasti.