lauantaina, joulukuuta 06, 2008

Itsenäisyyspäivän tunnelmia.

Kotona, rauhallista... Sain pojat jo vajaa pari tuntia sitten nukkumaan, mutta turisin tovin vielä puhelimessakin. Joten tässä sitä nyt ollaan vasta kirjoittelemassa. Itsenäisyyspäivän pieneksi tavaksi on muodostunut kummipoikamme nimipäivillä vierailu. Tämä oli tosin vasta toinen kerta, koska hän on puolitoistavuotias. Kivaa yhdessä oloa ystäväperheen luona, seurattiin jopa vähäsen linnan juhliakin. Mieheni "jäi sitten sille retkelle", kuten olimme sopineetkin. Sitä kuuluisaa miesten iltaa. Laitoin varmuuden vuoksi pihalle kynttilän, että löytää helposti kotiin :´). No, joo, mutta tällainen koristi meidän pihakaidettamme tänään.Mieheni äidiltä sain jo viime viikolla tämän hyasintin. Nyt ovat kukat jo kokonaan auki.Joulukalenterin luukuista olen availlut toinen toistaan ihanampia juttuja ja olenkin laittanut kuvan yllätyksestä joka päivä tuohon sivun palkkiin. Kurkkikaahan tekin mitä ihanuuksia Tilda kalenteristani löytyy! Mukavaa sunnuntaita!

5 kommenttia:

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Mukavaa adventtisunnuntaita sinullekin.

Tiia kirjoitti...

Sulla oli sitten leppoisa ilta, kun sait lapset nukkumaan. Nätti tuo tekemäsi lyhty =) ja täytyypä itsekin käydä joku kukkanen hakemassa tuoksuteltavaksi. Kalenteriyllätykset on ollut kyllä tosi kivoja ja niin kauniisti ne oot pussiin kääräissyt.

Varjo-Marjo kirjoitti...

Hei Marja!

Satuin tänne blogiin tuolta Minnan FB sivulta ja hauska katsella kuviasi. Upeita töitä olet tehnyt hyvällä maulla. Mä en käsitöitä edelleenkään osaa tehdä mutta ihana nähdä kun toiset osaa!

Mukavaa jouluaikaa!!
t.marjo s-oja

Mari kirjoitti...

Tosi kotoisia tunnelmia:) Olen hieman kade tuolle teidän kalenterisysteemillenne;)

Maissi kirjoitti...

Moi Krisse ja kiitos toivotuksesta!

Tiia: Minunkin kalenterini yllätykset on olleet tosi ihania, kiitos vaan itsellesi! Hyasintti taitaa olla muuten just se voimakkaimmin tuoksuva joulukukka..

Moi Marjo! Hauskaa, että löysit tänne. Kiitos kommentista! Innostusta on taas piisannut noihin kädentöihin, tässä kun olen ollut kotosalla tenavien kanssa jo noin puolitoista vuotta. Täytyy sanoa, että paljon on kyllä tullut tehtyä kaikenlaista, mutta nähtäväksi jää, että jaksanko vuodenvaihteen jälkeen enää mitään.. Töihin paluu kun on taas ajankohtainen ja päivät kuluvat siellä. Ja kokemuksesta voin sanoa, että luovuus jää narikkaan aina kun töistä lähtee kotia kohti.. Siellä kun on pakko suunnitella koko ajan uutta ja panna luovuutensa likoon. Joka tapauksessa odotan sitäkin jo melko paljon. Vaihtelua vaihtelua :´)

Hyvää joulun aikaa sinullekin!

Mari: Tuollainen kalenterisysteemi voitais laitta pienellä porukalla vaikka ensi vuonnakin, jos haluaisit oikeasti mukaan :`)