lauantaina, tammikuuta 31, 2009

Hei ystäväiseni!

Voi, miten pitkä aika onkaan päässyt kulumaan edellisestä kirjoituksestani.. Edelleen kuitenkin jaksan toivoa, että jossain vaiheessa "paukkuja" riittäisi useammin postaamiseen.

Edellisessä postauksessani kertomastani huivista en mitenkaan ole saanut otetuksi kaunista kuvaa.. vielä kun on aina niin pimeää iltaisin kotiin päästyäni.

Viime viikot ovat kuluneet pitkälti Tildan parissa. Olen kiertänyt pitkin Etelä-Pohjanmaata pitäen Tilda teemapäiviä käsityökeskuksissa. Ensi viikolla on vuorossa maanantaina Seinäjoella Kaarakan talo ja keskiviikkona Taitovintti Isokyrössä. Teemapäivien aikana olen esitellyt valmiita töitä ja Tildailua ylipäätään. Ollaan valmistettu Tilda sydämiä ystävänpäiväksi ja myynnissä on ollut ihkuja tildan materialleja. Tapahtumiin on vapaapääsy eikä ilmoittautumista. Tähän saakka päivät ovat keränneet mukavasti osallistujia. Toissa viikolla kävin muuten myös Formamessuilla ja tapasin ystävääni Koti suklaan sävyissä Tiiaa. Samaisella retkelläni kävin tapaamassa meidän poikien uusinta pikkuserkkua, jolla ikää oli tuolloin nipin napin kaksi päivää. Ihana käärö.... Miten nopeasti voikaan unohtaa, että miten pieniä ne vauvat onkaan.

Hoidossa on pojilla mennyt oikein mukavasti ja minullakin on alkanut sujua töissä jo mukavammin. Iloinen yllätys odotti minua alkuviikosta tullessani myöhään illalla kotiin, täytyihän se heti selata, nimittäin Tildan uusi kirja Tildas Landsted. Ei muuta voi, kun ihmetellä, että miten Tone on noin luova ja vielä suhteellisen nopealla tahdillakin.. Kauniita töita ja uusia ideoita kirjan täydeltä. Alla muutama kaunis kuva kirjasta.Ja vielä tämä yksi suosikeistani, lehmä. Vanhemmillani on lehmiä, joten aihe tuntuu jo senkin vuoksi viehättävältä ja kaunishan se on myös.Kirjoittaessani kuuntelen Maria Lundin musiikkia, enkä voi olla kertomatta sitä täälläkin, että olen tykästynyt kovasti hänen musiikkiinsa.
Nyt olisi illalle tiedossa ystäväperheen lapsen syntymäpäivät ja huomiselle mummulakyläilyä. Aamupäivällä kävin muuten shoppaamassa laskettelutamineita lähestyvää, odotettua talviloman Rukan matkaa varten. Mukavaa siis tiedossa kaikin puolin. Hyvää viikonloppua!!!

10 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ihania kuvia! Tuo kirja on kyllä kans ostettava! Hyvää viikonloppua toivottelen tästä naapurikunnasta! Tarulta kuulin :)

Hattara kirjoitti...

Heips Maissi! Ihania nuo landsted-kuvat, odottelen sitä suomenkielistä versiota, jonka pitäisi tulla ensikuun kirjaksi unelmakerhoon. Uuden pääsiäiskirjankin tilasin adlibriksestä kun sekin ilmestyi jo suomeksi. Ihana kevät tulossa uusien kirjojen kanssa!
Käväisepäs katsomassa mun blogissa, siellä on sulle jotakin! :)

Maissi kirjoitti...

Hei Johanna! Kirja on tosi hyvä, kannattaa hankkia. Kiva kun poikkesit, tulen pian vierailulle sinunkin blogiisi paremmalla ajalla!

Kiitos sinulle Hattara tuosta tunnustuksesta! Siis onko totta, että Landsted voisi olla heti kuukauden kuluttua julkaisemisesta myös suomenkielisenä versiona??????
Pääsiäiskirjan huomasin minäkin kyllä jo ilmestyneen suomenkielisenä. Ihania kirjoja molemmat!

Tiia kirjoitti...

Pitämistäsi Tildailuhetkistä luinkin eräästä paikallislehdestä :) Oli hyvä juttu kirjoitettu. Tuon samaisen Tilda-kirjan sain myös ja nyt vähän harmittaa jos se tuleekin heti pian myös suomeksi?? Norjankieli kun ei oikein taitu :D

Huivi on edennyt ihan kivasti, aluksi tosin hieman lähti löysästi ja välillä näyttää että on "makkarapötköä". Toista kerää jo aloitettu.

Mukavia hetkiä viikon alkuusi ja kuulumisiin taas!

Mimmarna kirjoitti...

Kiva kuulla taas mitä sinulle kuuluu :) Olen mielenkiinnolla seurannut töihin paluutasi, minulla se on vastaavana ajankohtana ensi vuonna. Hienoa että teillä lapset ovat sopeutuneet hoitoon niin kivasti.
Hattaran uutisesta ihan innostuin minäkin jos kerta tuo kirja jo ensi kuussa on unelmakerhon kirjana - ihania kuvia. Jos vaan joskus saisi aikaan tehdäkin jotain.

kati kirjoitti...

Näyttääpäs uusi Tilda-kirja taas niin hyvältä. Ihana tosiaan tuo lehmäkin. Vitsit kun olisin huomannut nuo teemapäivät käsityökeskuksessa, niin olisin voinut tulla mukaan harrastamaan ;) Kotona kun en saa näköjään aikaiseksi aloittaa Tildailuja, vaikka kiinnostusta olisikin kovasti.

Mukavaa Rukan matkan odottelua! Kuulostaa tosi hyvältä!

Heli kirjoitti...

Heippa, Maissi, piiiiitkästä aikaa! Fiksua ymmärtää ajankäytön, ehtimisen ja jaksamisen rajallisuus. Perhe, koti, työ -kolmion pyörittäminen, ja pyöriminen, on nyt tärkeintä. Tohdin silti sanoa, että monet ovat jo ymmärtäväisinä kaipailleet kuulumisiasi ;D

Onpa kivoja uusia tilda-juttuja! Itte en ole yhtään tehnyt. Pikapuoliin tilanne muuttuu, sillä tuo le-he-mä on kyllä ihan pakko saada!
Hauskaa, kun voit työssäsi yhdistää työn ja oman, innokkaan harrastuksen. Ei varmaan tunnu niin työltäkään.

Merja K kirjoitti...

Heissan Maissi :) Nuo Tilda-esittelyt kuulostavat tosi kivoilta, ihanaa päästä puhumaan aiheesta, joka on itselle niin kovin mieluinen. Ja tuo uusin Tilda-kirja on aivan ihana, olen selannut sen varmaan jo sataan kertaan kannesta kanteen. Kun vaan löytäisi aikaa ompelemiselle.

Rentouttavaa lomaa, me suuntaameme Kainuuseen vkolla 8. Laskettelut myös täällä jo mielessä!!

Maaka kirjoitti...

Kauniita tilda-kuvia :)
Ehdit katsella blogiasi pitemmälle, teidät pojat eivät aikuttaneet tutuilta. Ei olla perhekerhossa ainakaan törmätty.

Nyt tien ehkä teidän talon, mutta en asukkaita :), siinä kj lähellä? Tuttuja asuu saman kadun loppupääs: Punainen tupa ja onnela/ainola?

Maissi kirjoitti...

MOi Tiia, Mimmarna ja hattara, niinhän siinä sitten kävi, että Unelma kirjakerhossahan tuo suomenkielinen versio on nyt saatavilla :´)

Ja Mimmarna, kiva lukea, että käyt blogissani ja luet kuulumisiamme. Töihin paluu on sujunut yllättävän hyvin, vaikka kiireistähän tämä elämä nyt todellakin on verrattuna aikaisempaan..

Moi Kati! harmittaa, kun unohdin laittaa sinulle viestiä tuosta TEEMAPÄIVÄSTÄ. mIELESSÄNI SEN LAITTAMINEN OLI KYLLÄ MONENA PÄIVÄNÄ... OHO, TULIPAS VÄLILLÄ vähän isoilla kirjaimilla :´)

Heli: Kiva kuulla myös sinusta. Kiireistä on todella tämä uusi elämämme. Tiedän kyllä, että monet ovat hieman pettyneitä harventuneisiin postauksiini, mutta toisaalta ihana, että niitä odotetaan :´)

Minustakin tuo lehemä on niin hauska, että tehtävä se on.

Moi Merja: Tildailun kanssa töiden tekeminen on tosiaan ihanaa, kuten tiedätkin. Se kun on itselle niin mukava aihe! Hyvää matkaa teille!

Moi Maaka: Kartalla olet. Sama katu :´) Ei olla käyty perhekerhossa nyt Leevin syntymän jälkeen. Antin syntymän jälkeen kävin sellaisessa mammaryhmässä, en silloinkaan perhekerhossa. Kasvot todella edelleen puuttuvat. En minäkään taida tietää sinua. En oikein osannut löytää talonne kuvan perusteellakaan sijaintia..