perjantaina, huhtikuuta 10, 2009

Hyvää pääsiäistä!

Pääsiäisen väriksi muodostui olohuoneeseen vaaleanpunainen ja vihreä. Kaikista ihanin pääsiäispöydän koriste on minusta Antin hoidossa askartelema vaaleanpunainen söpö pupu. Minusta se on aivan ihana! Tulppaanien kanssa laitoin maljakkoihin mustikan varpuja.



Pääsiäisen eväisiimme kuuluvat kakku, jonka tein aamulla tämän päiväisiä vieraitamme ajatellen, sekä tietysti suklaamunat..






Muutakin on jääkaappiin varattuna, mutta kun nämä ovat siitä herkullisimmasta päästä niin syömisen kuin kuvaamisenkin kannalta :´)

Eteiseen laitoin helmihyasintteja ja jo viime vuonna valmistuneen pupusen. Tämän vuoden pääsiäiseksi ei valmistunut valitettavasti mitään uutta tilda hahmoa.. Harmittaa, kun en ehtinyt saada valmiiksi Pohjanmaan addiktien tapaamisessa aloittamaani kanaa. Ensi vuodeksi se valmistuu varmasti!



Sitten sisäeteiseen, jonne Antin kanssa laitoimme hänen askartelemansa pääsiäismunan. Eilen maalasimme styroxmunia. Antin kärsivällisyys ei kuitenkaan riittänyt enää koristepilkkujen tai muiden vastaavien tekoon, joten ehdotin tänään, että josko hän liimaisi vaikka tarroja koristeeksi. Ja siitähän riemu ratkesi, kun keksi tehdä munista Cars aiheisia.





Näiden kuvien myötä toivotan kaikille teille oikein hyvää pääsiäistä! Toivotaan viikonlopulle sitä säätiedotuksen lupaamaa lämmintä säätä.

ps. Sinä, joka laitoit minulle viime viikonloppuna ihanan sähköpostiviestin, laitatko minulle spostia uudelleen. Olen lukenut viestisi ja onnistunut sen jotenkin vahingossa poistamaan, enkä voi nyt siis vastata.. Haluaisin kyllä, joten..

12 kommenttia:

kisu kirjoitti...

Tänne tupsahdin ilokseni mutkien kautta. Oi miten hyvältä kakku ja herkut näyttävätkään! Ihania ovat kuvasi. Ja lasten kanssa näpertely on antoisaa.
Mukavaa pääsiäistä!
-kisu-

Tiia kirjoitti...

Mukavaa pääsiäistä sinnekin!

Ihania pääsiäiskoristeita. Harmittaa kun unohdin ajoissa laittaa rairuohot itämään. Herneversot saa nyt olla se vihreä pöytäkoriste meillä =D Nuo Antin Cars-munat makeita!

Hauskoja virpomishetkiä huomiselle ja rattoisaa kokkoiltaa. Täytyy käydä huomenna N:n kans virpomas tuttujen luona, vaikka täällä se aika jo meni ja kai jonkinlaisen tulen ääressä hetki vietetään =) Pitäähän sitä omia perinteitä pitää yllä, oleskeli missä tahansa.

Maissi kirjoitti...

Hei Kisu. Kiva, että tupsahdit blogiini! Lasten kanssa askartelu on minustakin tosi hauskaa. Mukavaa pääsiäistä sinullekin!

Tiia: Kiva, että käytte sielläkin tuttujen luona virpomassa, kyllä näitä meidän perinteitä kannattaa pitää yllä! Taisin vierailla saman aikaisesti sinun blogissa, kun sinä täällä. Telepatiaa :´)

tina kirjoitti...

Kyllä ne lasten askartelemat jutut on aina vaan niin hellyttäviä :)
Kauniita kuvia(ja herkullisiakin)

Iloista pääsiäistä!

Mari kirjoitti...

Oikein mukavaa pääsiäistä teille sinne:) Ihania herkkuja näyttää ainakin olevan luvassa... Vielä kun saataisiin hieman keväisempää säätä:) Ihania kuvia♥

Sara kirjoitti...

Mukavaa vaihtelua välillä viettää vaaleanpunaista pääsiäistä, näyttää hyvältä!!
Joo kranssin sain aikaiseksi -ja nopeahan se oli toteuttaa kun pääsee vain alkuun ;)

Hyvää Pääsiäistä Sinullekin!

Sanna kirjoitti...

Hei pitkästä aikaa! :)

Ihanat pääsiäiskoristelut olet laittanut, vallan hurmaavia kaikki. Ja kakku, oi miten herkullisen näköinen.

Ja nuo lasten tekemät koristeethan ovat niitä parhaita, yhtään vähättelemättä noita mailegin pääsiäismunia... :)

Taru kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä!

Kauniita pääsiäiskoristeluja olette laittaneet.

kati kirjoitti...

Mukavaa pääsiäisen jatkoa! Täällä kokko vielä vähän savuaa (paloi jopa tänä vuonna)ja trullien kopat pursuaa karkkeja, joita äiti auttaa "vähän" vähentämään ;)

Kauniita koristuksia teillä ja nuo lasten jutut ovat kyllä parhaita!

Elviira kirjoitti...

Hei ja iloista pääsiäistä!
Kylläpäs olit herkullisen näköisen kakun pyöräyttänyt...taitaa tosin olla enää vain makea muisto, kun sunnuntaita jo elellään. =)
Kauniilta näyttää pääsiäisenne.

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita pääsiäisjuttuja teillä ja kakkukin näytti tosi herkulliselta!

Mukavaa pääsiäisen jatkoa, vaikka jo kohta lopuillaan onkin!

Merja K kirjoitti...

Tuo pupu on minun ehdoton suosikki, se on aivan ihana!
Muutenkin kauniita asetelmia.

Voi hyvin ja työn iloa!