maanantaina, elokuuta 04, 2008

Lomakuukausi

Niin vain kävi, että kalenterin sivu vaihtui jo elokuuhun ja viikko ehti vierähtää edellisestä postauksestani. Loppuviikosta alkoi mieheni loma ja hän suunnisti suoraan Jyväskylään ajoihin. Torstaina hänen pakkaillessa kamojaan, minä tuskastelin kuumeisten muksujen kanssa. En voinut mitenkään sanoa, että nyt täytyisi matkaa siirtää.. Niin kauan olivat tuota reissua suunnitelleen miesporukalla. Pelkäsin hieman, että miten sitä pärjäillään, mutta onneksi poikien kuumeilu kesti vain päivän ja yön, eli perjantaina meillä oltiin jo suhteellisen hyvä kuntoisia. Luulen, että jotain auringonpistosta oli ilmassa, koska ruokakaan ei pysynyt Antilla vatsassa.. Keskiviikon ihana hellepäivä ulkona taisi tehdä tepposet. No, lauantaina olivat jo oikein hyvässä kunnossa ja mies palasi reissultaan, koska meillä oli kahdet häät. Vihkimisillä oli mukavasti sen verran väliä, että ehdimme myös ensimmäiseen kirkkoon. Lapset saimme viedä hoitoon ja pystyimme nauttia juhlista ihan kahdestaan.

Edelliseltä matkaltamme Antin kanssa ostin ihanan nappilaatikon. Alla kuva.



Viikon aikana olen lueskellut jo Tildan joulukirjaa, ajatelkaa!! Jotenkin on alkanut tuntua, että nyt täytyisi olla asialla, jos aikoo saada ihanat joulukoristeet valmiiksi. Intoa lisäsi se, että naapurin rouva kävi jo esittelemässä ihanaa poroaan, jonka oli joulukirjasta tehnyt. Kaunis kranssin koriste tosiaan! Kuvassa näkyvän lakanan löysin mummulan kätköistä. Samainen naapurin rouva lupasi valkaista sen minulle ja kaunis siitä todellakin tuli.. Olen suunnitellut siitä makkarin verhoa, mikäli nyt maltan sen leikkoa..



Huomenna olemme lähdössä ystäväpariskunnan kanssa katsastamaan asuntomessut. Ja keskiviikkona lähdemme lomamatkalle Hämeenlinnan suuntaan. Ajatuksena on mennä vähän fiiliksen mukaan. Katsotaan sitten mihin eksymme :´). Joitain vinkkejä sain teiltäkin mukavista käyntikohteista. Kiitos niistä.

Tämä kuu on siis lomakuumme, eli toivotaan, että blogiakin ehdin päivitellä. Iso, mahtava 20 000.n kävijän etappi on enää muutaman kävijän päässä, joten seuraavassa postauksessani julkistan arvonnan, kuten lupasin. Arpapalkintokin on jo mielessä..

10 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Oikein ihanaista lomareissua teille! Kivaa kun teillä on sellainen vielä edessä. Minullakin on muuten tuo Tildan joulukirja tuotu piilosta...

MAri

Merja K kirjoitti...

Hello Maissi, mahtavaa lomaa teille :) Ja kiva, että on ollut juhlia, muistin taas, miten kiva niitä on viettää..

Toivottavasti ehdit ilahduttaa meitä blogikirjoituksillasi myös lomasi aikana. Haleja!

maiju kirjoitti...

Minäkin jo hieman fiilistelin joulua, kun löysin vanhoja joulupalloja kirppikseltä. Tilda-jutut ovat tosiaan aivan ihania, vaikka itse en olekaan vielä "addiktoitunut" - liian pikkutarkkaa hommaa minulle..=)

Tosi kauniita kuvia täällä sinulla - täytyypä poiketa toistekin! Kiitos myös blogiini jättämästäsi kommentista! Toivottavasti säät suosivat teitä reissulla!

Tiia kirjoitti...

Onneksi säästyitte suuremmilta sairasteluilta. Välillä käy myös mielessä jo joulukoristeet ja mahdolliset lahjat, joita voisi tehdä. Vielä minulla ei tuota joulukirjaa mikä tuossa kuvassasi, mutta täytyy malttaa odottaa.. Antoisaa lomamatkaa!

Anki kirjoitti...

Mukavaa lomareissua ja leppoisaa oloa koko teidän poppoolle! Asuntomessuilla saa aina mukavasti uusia ideoita oman huushollin varalle, kunhan muistaa vähän suodattaa ettei mene ihan pää pyörryksiin =0)

Aurinkoista elokuun alkua!!***

Hanneloore kirjoitti...

Hei Maissi.

Olipa kiva löytää blogisi:))
Täällä oli niin paljon mielenkiintoista luettavaa ja kaunista katsottavaa..
Saisinko laittaa sinut blogolistaani?

Terkuin
Hanna

Maissi kirjoitti...

Hei kaikki! Kiitos ihanista kommenteistanne. Huomenna lähdetään matkalle. Palailemme viikonloppuna.

Hanneloore; Kiva kun löysit blogini ja ihana kuulla, että haluat lisätä minut listallesi!

Mari kirjoitti...

Blogissamme on sinulle tunnustus:)

kati kirjoitti...

Oikein muksaa lomailua tulin toivottelemaan!

kati kirjoitti...

... niin ja piti tuota lakanaa vielä kehua, aivan ihana! Minäkin olen komeroja penkonut ja jotain löytänytkin. Ajattelin ottaa käyttöön ne joko verhoina tai pöytäliinana.