maanantaina, joulukuuta 01, 2008

Joulukalenteri

Joulukuu.. Ja jouluiset valmistelut sen kun jatkuvat! Teimme Tildan joulukalenterivaihdon ystäväni Tiian kanssa, koti suklaan sävyissä blogista. Toteutimme toisillemme kalenterit omavalintaisella kangaspussukkasysteemillä ja sovimme tietyt säännöt hinnan yms. suhteen. Mukavaa puuhaa, johon aikani viime viikolla suureksi osaksi kuluikin. Joulukuun ajan ajattelin laittaa tänne blogiini myös kuvia tuon kalenterin sisällöstä. Tällaisen ihanan joulukalenterin sain siis Tiialta:



Ja tämän päivän sisältö oli tämä..



Tässä puolestaan näkymä sisäänkäynnistämme. Hain pikkuruisen kuusen, oveen laitoin jo aikaisempinakin vuosina siinä olleen risukoristeen ja valot oven päälle.



Loppuviikkokin sujui kuin siivillä. Perjantaina päiväni kului Vaasassa shoppaillessa siskoni kanssa ja lauantaille olin järjestänyt tyttökavereilleni pikkujoulun. Kävimme heidän kanssaan ensin hieman kävelyllä, saunoimme, söimme ja illalla suunnistimme tietysti vielä paikalliseen yöelämään. Meillä oli kyllä tosi hauskaa! Eiliselle osui vielä Antin nimipäivä ja kahvittelua pienellä porukalla.

Mukavaa, kun on joulukuu.. vaikka täytynee myöntää, että tammikuun toinen päivä lähestyy uhkaavasti. Enää kuukausi lasten kanssa kotona ja sitten palaankin takaisin töihin, iiik! Olen kuitenkin päättänyt, että yritän olla sitä murehtimatta mahdollisimman pitkään. Katsotaan nyt, että miten sitä pystyy olla ajattelematta asiaa ja esimerkiksi lasten tulevaa hoitopaikkaa vielä sen enempää! Täytyy ainakin yrittää kovasti. Mukavaa joulukuun alkua kaikille!

13 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Hyvää tiistaita. Mukava kalenteri. Odottelen kuvia mitä paljastuu uusista pusseista.
Ihana kuva sisäänkäynnistä.
Nautiskele vapaasta ennen töihin menoa, kuukauis vielä..
-Krisse-

Merja K kirjoitti...

Ihana ajatus tuo joulukalenterivaihto :) Ja kivan kalenterin sait. Pikkujoulunne kuulosti myös mukavalta, ilta naisten kesken on kyllä aina kiva juttu!

Blogielämä on minulta jäänyt vähän hunningolle, niin paljon sattuu ja tapahtuu koko ajan.

Minä aloitan työt jo ensi maanantaina, sain tosi mielenkiintoisen osa-aikaisen markkinointitehtävän. Olen täynnä intoa ja odotan töiden alkua :)

Iloista joulukuuta, voi hyvin!!

Tiia kirjoitti...

Kiitos vielä viimeisestä ;)
Ja taisit löytää kalenterille sopivan paikan. Nuo jouluvalot on kyllä nätit!!

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, löysin ihanaan blogiisi ekaa kertaa, mutta tulen varmaan toistekkin :)

Toivottelen mukavaa joulunodotusaikaa
sinne päin.

T:Hanna

Sarppa kirjoitti...

Onpas sinulla hieno kalenteri

Rauhallista joulun aikaa

maano kirjoitti...

no vähänkö huisi idea tuo kalenteri jutska :) kaunis yllärikin :)

Sanna kirjoitti...

Heips!

Ihana kuva tuo ulkoa otettu. Ja joulukalenteri on ihana! Oikein harmittaa, kun en itse kerennyt tehdä vastaavaa, "heräsin" ehkä liian myöhään. :) No, ensi vuonna sitten.

Maissi kirjoitti...

Hei Krisse. Täytyy yrittää nauttia tästä kuukaudesta nyt ihan täysillä. Joulukalenterin yllätyksiä yritän laittaa joka päivä tänne blogiin esille.

Merja: Illat naisten kanssa ovat kyllä aina hauskoja! Onnea uuteen työkuvioosi!

Tiia. Kalenterin asensin keittiöön. Kaunis se on, ei muuta voi sanoa!

Hanna: Mukava kun löysit tänne. Tervetuloa usein vierailulle!

Sarppa: Rauhaisaa joulun odotusta sinullekin!

Maano: Kiva idea oli tosiaankin tämä kalenterivaihto! Kannattaa joskus kokeilla.

Viherkumpu: Kuva sisäänkäynnistä on minustakin ihan kaunis. Kuten jo Maanollekin totesin, kannattaa joskus kokeilla. Ihana saada mieluinen yllättys joka päivä!

Mari kirjoitti...

SIis aivan ihana ajatus tehdä kalenteri ystävälle ja päinvastoin! Näyttää kyllä niin houkuttelevalta:) Kaunis tuo ulkokuvakin...

kati kirjoitti...

Hieno joulukalenteri ja tosi hauska idis tuo vaihtojuttu!

Nautitaan nyt tästä vikasta kuukaudesta kotosalla. Meillä muksut menee ryhmikseen, onko teillä jo hoitopaikka selvinnyt? Tää aika menee vaan enkä ehdi mukamas edes pirautella, höhlää. Tuntuu vaan että odotan, että pääsen töihin huilaamaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana joulukalenteri. Kiitos, että näytät sen ihanat yllätykset! Joka päivä käyn innolla kurkistamassa, että mitä sieltä on paljastunut :)

Anki kirjoitti...

Ihanaista Itsenäisyyspäivää Maissi!

Iloa ja valonsäteitä päiviisi, voi hyvin!!

Maissi kirjoitti...

Moi Mari: kalenteri oli hyvä ajatus, vielä kun makukin sattuu niin samaan :´)

Kati: Harmitta niin kovasti, kun meillä ei vielä ole hoitopaikka-asia kunnossa. Kaupungista vaan kertoivat, että vasta nyt joulukuun alussa alkavat katsella sopivia paikkoja.. Mutta nautitaan tästä kuukaudesta silti! Pirautellaan kun ehditään!

Taru: Kurkihan vaan yllätyksiä :´)

Anki: Hyvää itsenäisyyspäivää sinullekin, voi sinäkin hyvin ja nauti joulun odotuksesta!