lauantaina, helmikuuta 16, 2008

Ihanaa, viikonloppu!

Kyllä on ollut kiireinen viikko ja siksi tuntuukin niin ihanalta hengähtää hieman ja saada apua lasten hoitoon taas parina päivänä. Niin ja tietenkin aikaa myös omiin juttuihin enemmän. Tildat kiehtovat kovasti. Työkaverini kävivät eilen ja toivat töissä lainassa olleen Tildan kevät / pääsiäiskirjan. Ihanaa katseltavaa taas pitkästä aikaa... Jotain pääsiäisjuttuihin sopivaa kangasta ostinkin jo maanantaina, mutta huomenna täytyisi penkoa varastot, että josko olisi tullut hankittua jotain jo valmiiksi. Luulen että sieltä löytyy, nimimerkillä kangashamsteri :´).

Odottelen vielä patjoja sivustavedettävään. Mietin, että minkä värisen kankaan hankkisin päällimmäiseen patjaan. Valkoinen saattaa olla hieman liian arka, mutta toisaalta se olisi ihanan kevyen näköinen, jos sitten laittaisi erilaisista sinivalkoisista kankaista tehtyjä tyynyjä. Toisaalta voisi laittaa myös sinivalko-patjaraitaisen kankaan ja erilaisia valkoisia tyynyjä. Laitan ohessa kuvia meidän olohuoneesta, johon sivustavedettävä sohva jää. Siirrämme sen vain pöydän toiselle puolelle vasten ikkunaa ja pöytää käännetään toisinpäin. Tuoleja laitetaan toiselle puolelle pöytää ja päihin. Pöydänkin haluaisin maalata valkoiseksi. Täytyisi rehata sekin sinne entisöintiin... Vaikka hommia riittää siellä on jo muutenkin tarpeeksi. Taidan tulla muuten siihen tulokseen, että se patjaraitakangas ja valkoiset tyynyt olisi parempi. Pidän kuitenkin enemmän vaaleasta ilmeestä, sinistä vain hitusen. Ajatuksia voi heitellä, jos jollakulla tulee mieleen, miten huoneen ilmeen saisi vaalennettua..

Olohuoneemme:Pariovet ja niistä katsottuna vasemmelle.
Pariovilta katsottuna eteenpäin, hiukan oikealle

Pariovilta katsottuna oikealle

Laitan sitten vaikka alkuviikosta kuvia eteisistämme, sekä sisä- että ulkoeteisestä, joissa mielestäni olen päässyt melko mukavaan lopputulokseen. Nauttikaahan ihanan keväisestä ja aurinkoisesta säästä, jota ainakin täällä Pohjanmaalla tänään oli! Kevättä ja kesää kohti, mahtavaa!

Ei kommentteja: