keskiviikkona, helmikuuta 13, 2008

Työn alla puuhevonen
Aloitin eilen entisöimään uutta esinettä, puuhevosta. Sen on aikoinaan tehnyt paappani isälleni ja hänen sisaruksilleen. Sen pyörät ovat kuitenkin olleet huonossa kunnossa jo niin kauan kuin isäni muistaa, eikä sillä ole varsin leikitty pitkään, pitkään aikaan. Hevonen on mielestäni kyllä tosi nätti ihan vaan koristeenakin. Eilen kuitenkin katsoimme opettajani kanssa, että vaihdamme siihen puupyörät sekä eteen että taakse ja sillä voisi sen jälkeen jopa taas ajaakin. Edellinen pyörä on ollut edessä metallinen, kumireunuksella ja takana siinä olikin jo puupyörät. Nekin sorvataan nyt uudestaan (suurkiitos opettajan avun, itse en kyllä osaisi mitään tuollaista!). Hevonen on ollut harmaa ja paappani on maalannut siihen silmän, harjan ja korviinkin on laitettu jotain väriä. Tarkoituksenani olisi nyt kuitenkin maalata siitä kauttaaltaan valkoinen. Harjasta en vielä tiedä, josko laittaisi joitain ns. oikeita harjaksia... Täytyy vähän miettiä, ne voi sitten tehdä viimeisenä. Nyt lähdemme lasten kanssa "kissan viiksiä" ostamaan. Rautalanka, jota minulla oli, on liian paksua siihen tarkoitukseen. Ensimmäisessä kuvassa hevonen alkuperäisessä kunnossa ja vieressä eilen kuvattuna. Palataan taas!

1 kommentti:

kati kirjoitti...

Hei vaan hei! Nyt ehdin kurkkimaan paremmin sivujasi ja ne näyttävät kyllä tosi kivoilta! Esim. Tilda ompeluksesi ovat niin hurmaavia, että minun on ihan pakko kyllä opetella kans taas ompelemaan.

Ja tuo puuhevonen, oih. Ihana! Ja mikä tunnearvo! Milenkiinnolla jään seuraamaan millainen kaunotar siitä vielä kehkeytyykään.

- Kati