perjantaina, helmikuuta 29, 2008

Kurkistus eteiseen

Tässä vihdoin kuvia eteisestämme. Napsin kuvia viime viikonlopun aurinkoisina päivinä, niinpä ne ovatkin mukavan valoisia. Eteisessämme olevat tuolit ovat ensimmäinen entisöintiprojektini.. En ole vieläkään onnistunut löytämään niihin sopivaa kangasta. Niinpä niissä on edelleen alkuperäinen melkein kuin paperinarukangas. Niin kauan kuin nuo tuolit ovat meillä eteisessä, en luultavasti niitä päällystytäkään... Tuolit löytyivät mieheni kotoa vanhasta lutista, jossa ne olivat melkeinpä palasina. Tein tuoleja kaksi vuotta entisöinnissä... kova homma, vaati melkoisesti pinnaa, mutta ovat nyt todella mieluisat!

Eilen teimme lasten kanssa retken parin kilometrin päässä sijaitsevaan mummulaan. Antti istui pulkassa ja Leevi kulki vaunuissa. Täällä kylätiellämme luisti mukavasti pulkka. Tänään pihalla näyttää vielä kauniimmalta, aurinko paistaa, mutta silti on kirpakka noin kymmenen asteen pakkanen. Toivotaan, että näin kaunista säätä riittää koko viikonlopuksi. Huomenna lähdemme ystäviemme luo hieman kauemmaksi, noin tunnin ajomatkan päähän. Heillä on juuri valmistunut omakotitalo ja pikkuinen Helmi -niminen vauva. Lähdemme tutustumaan noihin ihanuuksiin :´).

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihania juttuja olet tehnyt! Ja kauniita kuvia eteisestänne. Mahtava tuo heppa!

Nora kirjoitti...

Puuhevosesi on upea. Myös muut entisöimäsi jutut näyttävät tosi hienoilta.

Ja kivoja Tilda-ompeluksia.

Wanhatar kirjoitti...

Kiva blogi sinulla:) Tuo heppa on todella kaunis minunkin mielestä. Kaiken kaikkiaan, kivalta näyttää!

Mari

Lissu kirjoitti...

Kaunis eteinen! Kiva varmaan tulla kotiin, kun näyttää noin rauhalliselta!

Maissi kirjoitti...

Kiitos mukavista kommenteista. Vielä tuohon eteiseen palatakseni, vinkiksi kerrottakoon, että meillä on siellä valossa tunnistin, niin, että valot syttyvät automaattisesti kun ovi avautuu.On tosi hyvä juttu, kun esimerkiksi tulee kauppapussien ja tenavien kanssa sisään, niin valot syttyvät mitään tekemättä. Arjen pieniä mukavuuksia :´)