torstaina, helmikuuta 21, 2008

Puuhevosen kuulumisia


Eilen illalla edistyi taas entisöintiprojektini, puuhevonen. Hain maalin ja sain maalattua sen nyt ensimmäistä kertaa. Maali on vielä tosi ruma, kun sitä on vain ohuelti ja siihen päälle sitten maalataan seuraava kerros, joka on peittävämpi. Sorvattuja pyöriä en vielä saanut.. Maalattuani hevosen, aloitin jo uutta työtäni, josta ohessa kuvakin. Aloitin purkamaan sen pehmusteita, mutta muuten vielä mietin, että mitä sille tekisin. Haluaisin maalata sen valkoiseksi, vaikka toisaalta olisi kiva pitää se katseenvangitsijana tumman sävyssä. Kuvassa on muuten teipattu irrallaan ollut osa tuonne ylös. Ja tuoli on tässä kohtaa vielä tosi likainenkin, koska se on ollut pitkään, kuulemma useamppia vuosikymmeniä jopa, varastossa mummulassa.

4 kommenttia:

kati kirjoitti...

Hieno tuoli sinulla projektina! Ja hepallekkin kuuluu näemmä ihan hyvää ;)

Mulla on muutes sama ongelma noissa entiöintiä tarvitsevissa huonekaluissa kun en aina tiedä mitä maalaan valkoiseksi ja mitkä taas jätän tummaksi. Se on sitä ainaista pallottelua ees taas.

Maissi kirjoitti...

Se onkin se vaikein juttu,et minkä väriseksi laittaa.. Kun toisaalta valkoinen olis niin kaunis ja sit toisaalta ajattelis, et esine vois jotenkin erottua paremmin puun värisenä tai tummana..

Anne kirjoitti...

Hip hei!

No niin, nyt viimeinkin muistin tulla vilkaisemaan sinisen talon aarteita:) ja varsinaisia aarteita ovatkin! Niin ihana tuoli ja myös tuo heppa ja totaalisesti menetin sydämeni noille kisuille -ihania! Sä oot Marja kyllä mielettömän taitava käsistäsi. Kisut oli kuin suoraan sisustuskaupan hyllyltä. Meikäläinen kun alkaisi vääntää tommosia, niin joku voisi erehtyä luulemaan, että joko se on Helmi ehtinyt kerholaiseksi ja ryhtynyt askartelemaan...:)

No mutta, piipahdan täällä taas joskus. Aurinkoisia kevätpäiviä teille! -Anne-

Maissi kirjoitti...

Hei Anne. Kiitos viestistä ja vierailusta täällä! Katotaan nyt millainen tuosta tuolistakin syntyy. Vitsi kun osaisin vaan päättää sen värin.. Nähdään viikon päästä!