keskiviikkona, maaliskuuta 05, 2008

Ihanaa saada palautetta!

SuurKiitos Katille matkalla Keltaiseen taloon! Sain häneltä tänään tällaisen tunnustuksen. Hänen bloginsa on todella ihana ja hän on innostanut minua kovasti omankin blogin perustamiseen. Itse asiassa hän opasti minut tähän uuteen maailmaan... Minun täytyisi jakaa tämä palkinto kolmelle eteenpäin, mutta nyt täytyy hieman miettiä. Laitetaan harkintaan, mahdollisuuksia on niin monia. Kiitos samalla myös muista kommenteista, joita olen saanut täällä!

7 kommenttia:

Hannis kirjoitti...

Moikka Maissi!

Ihania juttuja sulla :-) Päätin tulla kurkkaamaan blogiasi Heidin blogin kautta. Ja sitten hauskaksi ilokseni huomasin, että ollaan samassa Tildan synttärivaihtoryhmässä. Ja lisäksi, täällähän oli kaikkea ihanaa!

Terveisiä täältä Kanadasta!

Maissi kirjoitti...

Hauskaa! En minäkään ole huomannut, että olemme samassa synttärivaihdossa. Silloin kun tulit mukaan Tildaporukkaan, muistan käyneesi blogissasi, mutta minulla ei tainnut silloin vielä olla tätä omaa!

Kiva "tutustua"!

jaana kirjoitti...

Löysin juuri blogisi ja pidän siitä kovasti! Saanhan linkittää sinut omaan blogiini?

Maissi kirjoitti...

Moi!
Kiva kun löysit minunkin blogiini! Linkittäminen on tottakai ok. Kiitos kuuluu sinulle! Kurkkasin jo sinunkin blogiisi, se olikin ihan uusi minulle. Kivalta näytti, pitää tulla paremmalla ajalla tutustumaan enemmän.

magi kirjoitti...

Hei!

Surffaillen eksyin taas blogiisi. Kivoja juttuja ja suloista tunnelmaa.

Ida kirjoitti...

www.unelmakerho.fi

Maissi kirjoitti...

Hei Ida!

Luit ajatukseni, kävin ilmoittautumassa kerhoon jo alkuviikosta :´).