perjantaina, maaliskuuta 07, 2008

Innostus iski!

Rosee, nimittäin :´)


Kävin tänään hieman ostoksilla, koska tämä maaliskuun alku on sellaista syntymäpäivien juhlaa meidän lähipiirissä. Samalla retkellä kävin myös E-P:n käsi- ja taideteollisuus ry:n taitokeskuksessa Kaarakan talossa, koska alkuviikosta ilmestyneessä modassa oli rosee kukkaverhon ohje (samalla myös moikkaamassa tuttuja naamoja).
Minulla on ollutkin tuo kyseinen rosee laite jo hetken aikaa ja olen sillä jonkin verran tehnyt asusteita. Nyt uusi villitys on tehdä sillä ohuesta paperilangasta! Tosi hauska laite, koska sillä tekee nopeasti siistiä jälkeä. Ehdin tehdä jo muutamia kukkasia ja verhoon kuuluvaa leveämpää nauhaa avasin. Laitan tässä kuvia. Nyt kunnianhimoinen tavoite olisi tehdä paneeliverhot olohuoneeseen!
Samaisella retkelläni kiertelin vähän kirppareita ja muita mukavia paikkoja, tällä kertaa mukaan tarttui vain kivat haalarihousut pienemmälle pojalle. Niin, lahjoista vielä, että tosi ihastuttava oli tämä uusi pinkki muumisarjan muki ja kulho. Hahmon nimeä en nyt muista... Kuva on hieman huono, koska tajusin kuvata vasta paketoinnin jälkeen.

Kuulemiin taas tällä kertaa!

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Vai että uusi pinkki muumikulho, täytyypä mennä ostoksille :) Oiskohan tuo Vilijonkan lapsi vai mikä??

Maissi kirjoitti...

Niin, oliskohan se joku Mymmeli nimeltään..

Merja Kasperiinasta kirjoitti...

En olekaan törmännyt tuollaiseen vekottimeen, mutta kuulostaa hauskalta. Ihania kukkasia :) Iloista naistenpäivää!

anu kirjoitti...

Kauniita kukkasia!!!Ja voi miten ihana tuo kulho ja niin kivan pinkki!hyvää naistenpäivää!!!