maanantaina, maaliskuuta 24, 2008

Sydän tildan tapaanPääsiäinen alkaa olla ohi. Ohjelmassa olivat tänään yhden ystäväni lapsen synttärit. Paketin päälle väkersin sydämen Tildan tapaan. Sydämen kanssa kävi kyllä hieman köpelösti ja työ olikin kaksinkertainen...
Ompelin sydämen ja kiireessä kirjoitin tuon kirjailtavan nimen tussilla, jonka toisessa päässä on hiljalleen katoava kynä ja toisessa päässä tavallinen kangastussi. Kirjailtuani nimen aloin ihmetellä, että miksi kirjoitus ei alakaan hävitä.. Tarkastettuani asian olin tietenkin kirjoittanut sen vahingossa tussiosalla. Otti hiukkasen päähän!!! Päädyin kuitenkin kirjailemaan nimen toiseen kertaan ensimmäisen viereen, joten sain tussin piiloon. Ja lopputuloskin oli silti ihan onnistunut. Että sellaista. Huomenna koittaakin jo arki ja tavallistakin tavallisemmat askareet. Onneksi on lyhyt viikko!

3 kommenttia:

Merja Kasperiinasta kirjoitti...

Kaunishan tuosta sydämestä tuli, vaikka työ olikin kaksinkertainen. Itse teen myös kiireessä välillä kaikenlaista ja niitä korjaillessa sitten vierähtää hetki jos toinenkin ;) Iloista pääsiäisen jälkeistä elämää!

Hannis kirjoitti...

Tosi suloinen lopputulos kyllä on!!! Kiireessä minäkin näprään juttuja, joista tulee sitten korjauspinoon täytettä ;-)

Heidi kirjoitti...

Varmasti lahjansaaja on iloinen noin hienosta paketista, ihana sydän =)