sunnuntaina, maaliskuuta 30, 2008

Hyvän yön enkeli

Sunnuntai-ilta. Tulimme hetki sitten kotiin ystäväperheen luota, lapsille iltapalat ja yökkärit ja sitten sänkyyn. Silmät kiinni ja äiti tietokoneelle, näinhän se menee meillä nykyään :´). No, taas kirjoitan vaan pikaisesti ja kuvat kuvasin jo päivällä.. Meillä on kaksi viime vuonna syntynyttä kummipoikaa, molemmat hieman Leeviä vanhempia. Toisen syntymäpäivä on vappuna ja hänen hyvän yön enkelinsä valmistui tänään (on siihen kulunutkin aikaa, kun avasin blogini helmikuussa, olin sitä jo aloittanut)..

No, joka tapauksessa tarkoitus on tehdä jokaiselle, yhteensä neljälle kummilapselle jotain Tildaa. Tässä ensimmäinen, Aaron hyvän yön enkeli. Tyynyyn kirjailin Aaron nimen ja enkelin takki on samaa kangasta kuin Aaron huoneen verhot. Niskaan laitoin ripustuslenkin, että sen voi laittaa vaikka sängyn päätyyn.








Tämän viimeisen otoksen kuvasin keittiöstä olohuoneeseen, oli niin kauniin valoisaa, että sain hyvän kuvan. Pidän kovasti blogien kotikuvista, joten tässä taas vaihteeksi sellainen meiltä. Ja näkyyhän tuo enkeli tässäkin kuvassa (kuvauspaikallaan oven kahvassa).



Aurinkoista ja mukavaa viikkoa!

Tällä viikolla saan luultavasti jo jotain entisöimiäni juttuja valmiiksi, ihanaa. Siitä enemmän sitten taas seuraavassa.

15 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Kaunis enkeli ja kaunis koti. Rauhallinen ja kotoisa vaikutelma.

Marjo kirjoitti...

Oikein ihana enkeli. Ja tosiaan,teillä on aivan mielettömän kaunis koti! Ihana!!!

Katja kirjoitti...

Ompa teillä kaunista:) Kivan lahjan saa kummipoikannekin.

Merja K kirjoitti...

Joskus vaan tökkii pahemman kerran. Minulla sellainen projekti on parhaillaan se ihku peitto Tildas Hus kirjasta. Kauniita kuvia :)

lasitilkkupuutarha kirjoitti...

Tuollaisen talon ja sisustuksen kun sai, todella kaunista. Tulen vierailemaan blogissasi toistekin, täällä silmä lepää :-)

Anonyymi kirjoitti...

aivan mielettömän kaunis koti sinulla! =) Ja ihana on enkelikin. Välillä vaan tuo synnyttäminen on todella tuskaa ja kestää aikansa.. X)

Hanna kirjoitti...

Ihanainen enkeli ja kaunis koti!! Rauhallista, valoisaa ja harmonista! Ja mikä upea lattia :) Mitä se onkaan?

Aurinkoista viikkoa!

Nora kirjoitti...

Aivan ihana enkeli. Ja kaunis kuva kodistasi. Kuvaahan lisääkin! :)

Maissi kirjoitti...

Hei!

Kiitos tosi ihanista kommenteista teille kaikille!! Ne lämmittävät aina mieltä.

Merja K: Haaveilen samaisesta peitosta! Aivan ihana.. Jotain sopivia kankaita olen jo hankkinut, mutta siinä vaiheessa olen edelleen.

Hanna: Lattia on laminaatti. Aluksi olin tosi skeptinen, että miltä mahtaa näyttää lattiassa. Minä kun en tykkää mistään jäljitelmistä.. Mieheni innostui kovasti materiaalista ja minäkin lämpenin hiljalleen. Lattiassa näyttää yllättävän hyvältä. Pintakuvioltaan kuin vanha lankkulattia. Ja pölyn kannalta hyvä, siinä kun on tuota kuviota, niin kaikki likakaan ei heti näy :´).

Nora: Tästä innostuneena täytynee ottaa lisää kuvia..

Maissi kirjoitti...

Lasitilkkupuutarha ja muutkin; Tervetuloa jo pian uudelleen!

Jaana kirjoitti...

Oi mikä ihana enkeli! Itse en ole vielä kokeillut noita Tildan enkeleitä ja muita.

Teillä on kaunis valoisa koti! Näitä kotikuvia on niiiin mukava katsella! :)

*Katinkainen* kirjoitti...

Minulla on aivan samat sanat,kuin Jonnallakin!!!=O)
Vaikka Blogistaniassa on hurja Tildabuumi ja minä jopa omistan yhden Tildakirjan,en ole saanut aikaiseksi kaivaa ompelukonetta ja hurruutella tuollaista ihkulaista enkulia!!!<3<3<3
Se pitäisi kyllä saada tehtyä
-EHDOTTOMASTI!!!
Niin IHANALTA tuo raitanuttuinen kamuskainen näyttää!!!
IHANALTA näyttää kotinnekin!!!
Kotikuvia on mielenkiintoista katsella-minä itse olen vain niin surkea kuvaamaan isommalta alalta!!!=O(
Aurinkoisia terkkuja keltaisestatalosta
Katinkaiselta!!!=O)

Maissi kirjoitti...

Moi Jonna ja Essuntasku!

Minä olen ihan hullaantunut näistä Tildaompeluksista, niin kuin on varmaan ollut huomattavissa täällä blogissani.. Aina joku kesken, vähintään edes yksi työ. Tässä kyllä pätee sanonta, että jos annat pikkusormen, niin koko käsi on mennyttä!

Minäkin olen melko huono kuvaamaan isompia kokonaisuuksia. Täytynee yrittää saada muitakin onnistuneita kuvia..

Kiitos vielä ihanista kommenteistanne, joskus sitä ajattelee, että onkohan tämä sitten muiden silmään minkään näköistä!

Unknown kirjoitti...

Teillä on niin todella kaunista:) Enkeli on hieno. Minäkin olen koittanut löytää inspiksen enkeleiden ompeluun, mutten ole jaksanut kaivaa konettani esiin. Ehkä kevään mittaan sen teen.

Maissi kirjoitti...

Moi Mirva.

Kiva että vierailit! Enkelin ompelu oli mukavaa puuhaa. Toki olen niin hurahtanut Tildailuun, että kaikki siihen liittyvä on kivaa :´). Seuraavaksi haaveilen tehdä sellaisen puutarhaenkelin ihan itselle!