maanantaina, heinäkuuta 13, 2009

Hiljalleen...

Uusi yritys saada tekstiä ja kuvia aikaiseksi.. yritän ihan hiljalleen, josko nyt onnistuisi!Siskoni perheeseen syntyi sitten pitkällisen odotuksen jälkeen ihana pikkuinen tyttö. Hän syntyi reilusti kaksi viikkoa yli lasketun ajan. Meillä kun on näitä poikasia ollut aikaisemmin, niin meillä kuin siskoni perheessäkin, on nyt ollut mukava käännellä kaupoissa kauniita vaaleanpunaisia mekkoja. Innostus virisi heti myös neulomaan tälle prinsessalle lämpimän mekon ristiäislahjaksi. Mekko on silkkivillaa ja valmistui juuri ennen ristiäisiä.Mekko pääsikin sitten tällaiseen pakettiin Tilda mansikalla koristeltuna.Naapurin rouvan hyvällä opastuksella harjoittelin taas toissa viikonloppuna kukka-asetelmien tekoa ristiäispöydille.Mukavaa hommaa!
Pikaisesti kuulumisista sen verran, että alkukesä on ollut kiireinen, nyt odottelen tämän viikon lopulla alkavaa kesälomaani. Ihana hengähdystauko tulossa!
Teitä kaikkia ihania blogiystäviäni en ole laisinkaan unohtanut, vaan ajatuksissani olette olleet enemmän kuin usein. Koneen ääreen "vääntäytyminen" on vain ollut nyt jotenkin vaikeaa.
Ps. Katille keltaiseen taloon muuten suurkiitos kukan aluista, istutettu on ja hyvin lähtivät matkaan! Toivotaan aurinkoista viikkoa!

12 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Sievä mekko!

Ja kukka-asetelmat kyllä taitavasti tehty.

Mukavaa lomanodotusta =)

Taru kirjoitti...

Suloinen mekko ja kauniita asetelmia!

Ei enää montaa päivää lomaan, koitahan jaksaa. Ja tietenkin oikein leppoisaa ja aurinkoista lomaa sitten kun sen aika koittaa!!

kati kirjoitti...

Kiva kun postasit! Ja kiva kuulla että perennat ovat teillä lähteneet kasvuun ;) Hienoja kukka-asetelmia olet taas tehnyt, neulonut suloisen mekon ja ommellut makean mansikan. Sinä se saat aikaan. Ja ihan pian pääset meidän lomalaisten joukkoon, joten oikein rentouttavaa lomaa!

marikan kirjoitti...

Suloisen mekon paketteineen olet tehnyt.

Hauskaa lomaa!

Miia/ Rajalan tupa kirjoitti...

Hei!Oot sä taitava tekemään käsillä kaikenlaisia ompeluksia ja muutakin.

Se kyläily vähän jäi...mutta tää elämä nyt on vähä tämmöstä.Kutsun teidät käymään kyllä jossain vaiheessa,kun vauvakin vähän kasvaa ja meillä elämä rytmittyy paremmin kunhan koulut alkaa.

Maissi kirjoitti...

Hei kaikki!

Kiitos ihanista kommenteista. Ainahan sitä tulee kaikenlaista värkättyä. Ihanaa loman odotusta todellakin.

Miiuska: Kyllä me ehditään joskus kyläillä, katsotaan sitten kun tulee kaikille sopiva aika.

TeSa kirjoitti...

Ihana pieni mekko.

Heli kirjoitti...

Tervetuloa "takaisin"! Ihanuusmekko! Virkistävää lomaa!

Mari kirjoitti...

Kivaa kun olet takaisin:) En ollut huomannut lainkaan päivitystäsi, kiva kun kävit kylässä.

Ihana mekko! Kivaa kun teillä on siellä nyt serkkuna pieni prinsessa... Joskus on kivaa ostaa vaaleanpunaisia ihanuuksia:) Tosi kauniita kukka-asetelmia jälleen. Mukavaa viikonloppua sinne♥

Maria kirjoitti...

Olet sinä taitava!
Ja Onnea nyt tädillekin! :))

Merja K kirjoitti...

Heissan Maissi!

Tauko tekee välillä hyvää, joten älä ota blogista paineita, syksyllä sitten taas uudella innolla :)

Kaunis mekko ja mansikka on suloinen.

Voi hyvin ja nauti kesästä!

Hattara kirjoitti...

Oijoi, mikä mekko! Ja nuo asetelmat! *huokaus* Niiiiiin ihania! =)