lauantaina, syyskuuta 18, 2010

Ristiäisvalmistelujakin..

Menneellä viikolla on tullut jo suunniteltua ristiäisiä, kutsutkin olen jaellut jo eteenpäin. Juhlat ovat viikon päästä sunnuntaina.

Kutsuja varten kaivoin esille kaikki omistamani korttiaskartelutarvikkeet, koska en päässyt lähtemään siihen rakoon ostoksille hankkimaan sopivia materiaaleja. Onneksi kuitenkin tarvikkeita on tullut hamstrattua jos jonkunlaista ja niinpä löysin ihan kutsuihin sopivat Tilda paperit ja korttipohjatkin. Tällaiset sain niistä aikaan.. Ristiäisten yhteydessä juhlimme myös Leevin 3-vuotis synttäreitä, jotka olivat eilen.Kävin vauvan kanssa jo joku aika sitten edelllisessä pohjanmaan tildaajien tapaamisessa ja saimme ihanilta tilda ystäviltäni näin kauniin mobilen.. lisäsin siihen myös jo aikaisemmin joulukalenterivaihdosta Tiialta saamani kauniin beigen sydämen. Kiitos vielä kaikille!

Meillä on käytössä mieheni suvussa käytössä ollut vanha vauvan kori. Isompien poikien aikana minulla on ollut siinä sini-valkea sävyinen kangaspehmuste. Nyt tein vauvalle uuden korinsuojuksen tildan beigestä pikkupilkullisesta kankaasta. Ja Tildalammaskin on asustellut korissa siitä saakka kun vauvakin.Muutama sananen myös tässä samalla projektistamme, eli tulevasta kodistamme. Tässä jo kuvakin. Talossa on kaksi osaa, alunperin vasemman puoleinen osa on siirretty tähän nykyiselle paikalleen noin 100 vuotta sitten. Myöhemmin 60-luvulla siihen on tehty jatkoa oikealle puolelle. Talo on alunperin mieheni mummun vanhemmille rakennettu ja olemme nyt siis asukkaat neljännessä polvessa.

Tykkään kovasti tuosta uudehkosta sinisestä ovesta, mutta haluaisin sen päälle tai ympärille jonkunlaisen kuistin tai katoksen, itse emme ole oikein ole keksineet, että millainen taloon sopisi.. Täytyy varmasti jossain vaiheessa kysyä neuvoa joltakin asiantuntijalta, joka osaisi suunnitella taloomme sopivan ratkaisun. Terassikin tuohon eteen on haaveissa. Tässä nykyisessä kodissamme pidän erityisen paljon tuosta edessä olevasta terassistamme ja sellaisen haluaisin tähänkin.Kuisti, terassi ja piha eivät kuitenkaan ole remontti- ja muutoslistallamme ensimmäisenä. Aloitimme remontin tosiaan jo yläkerran isosta tuvasta ja pienistä makkareista, jotka tulevat pojillemme. Kuvan vasemman puoleinen yläkerran ikkuna on tuleva Antin huone ja siitä seuraava oikealle telkkari- ja oleskelutilan ikkuna. Remontti seisoo nyt vielä hetkisen, kunnes kirvesmiehen pääsevät sen kimppuun taas kunnolla, mutta laitan muutamia remppakuvia kunhan ehdin..

Tänään olimme makkaranpaistoretkellä lasten kanssa. Myös siskoni ja hänen poikaystävänsä olivat meidän kanssa. Tosi ihana ja raikas sää ulkoiluun, säästyttiin onneksi sateeltakin. Mukavaa sunnuntaita kaikille ja intoa taas ensi viikkoon!

Kiitos myös kaikille kommentoijille, olin tosi iloinen nähdessäni teidän kaikkien käyneen täällä vielä näinkin pitkän ajan jälkeen :´) Maissi

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Kauniit kutsut teillä. Onnellista Ristiäispäivää! Tosi kodikkaalle ja ihanalle näyttää uusi kotitalonne, siellä saatte varmasti monia onnellisia vuosia perheellenne. Huippua kun kirjoittelet blogiasi taas!

t.Anki Ilonpipanoista

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtavaa taloa pääset emännöimään!! Onnea poikavauvan johdosta. Remppakuvia jään mielenkiinnolla odottelemaan.
Syysterkuin Kaisa

Merja K kirjoitti...

Ei ole, totta onko Leevi jo 3v.?? Juurihan kärräilit häntä kaupassani :)

Kauniit kutsut olet tehnyt. Mukavaa syksyistä viikkoa!

Marjut kirjoitti...

Onnea talolle ja pienelle !!! Ja samoin minä odottelen innolla tulevia suunnitelmia talon suhteen. Lupaan kannustaa !

Unknown kirjoitti...

Liityin lukijaksesi!! kauniit on kutsut:) Aivan upea koti teillä. Onnea elämäänne siellä.

Hirnakka kirjoitti...

Sattuma ja tuuri toi tänne. Mukava blogi, toivottavasti muistan reitin toistekin. Mukavaa kevättä!

Hirnakka kirjoitti...

Toivottavasti löydän tänne toistekin, pitää kiireesti merkata suosikkeihin ;-) Hilpeää kevään odotusta!