tiistaina, helmikuuta 12, 2008

Entisöintiä


Tänään onkin taas tiistai ja illalla entisöinti.. Olen käynyt jo nelisen vuotta kansalaisopiston järjestämässä piirissä. Ja melko paljon olen ehtinyt tehdä. Edellinen projektini oli pitkä, koska odotin viime keväänä toista lastamme, ei olo ollut läheskään joka kerta sellainen, että olisin jaksanut sinne lähteä, niin, ja olihan se melko suuritöinenkin. Hioin ja käsittelin mummuni vanhan penkkisängyn. Hän nukkui siinä vielä viime syksynä, mutta ostin hänelle uuden sängyn ja sain alkaa kunnostamaan sitten tätä vanhaa. Sänky on muuten ollut käytössä myös mummuni äidillä.

Sain työn viime viikolla valmiiksi ja haimme sen kotiin. Nyt se odottaa vain enää patjoja, jotka pitäisi saada tämän viikon lopulla. Siirrämme sitten penkkisängyn olohuoneen pöydän toiselle puolelle.

4 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Hei, tervetuloa Tildalandiaan ja Blogilandiaan :) Ihana vanha puusohva, olen etsiskellyt samanlaista, mutta ei ole tullut vielä vastaan. Tosin tuossa sinun sohvassasi on ihana tunnearvo. Voinko linkittää blogisi omaan blogiini, kunhan saan linkkilistan tehtyä? Mukavaa viikon jatkoa!

Maissi kirjoitti...

Moi!Tietty voit laittaa linkin. Olen kyllä itsekin tyytyväinen lopputulokseen. Se on sopiva asuinpaikka uusille Tildoille. Ostelin noita ruskeita kankaitakin hieman sitä mukaa, että josko jotain nalleja tekisin penkkiin sopivaksi :´)

Maissi kirjoitti...

Niin, olen seuraillut myös sinun sivujasi. Ovat tosi mukavat! Huomasin myös, että sinulle on tullut uusia ihania kankaita myyntiin.. Onko ok, jos laitan sinut myös listalleni, sitten kun saan sellaisen tehtyä?

Merja K kirjoitti...

Hei, juu ilman muuta voit linkittää. Palaamisiin :)