torstaina, helmikuuta 28, 2008

Heppa ja tuoli..

Kysymys, johon tarvitsisin mielipiteitänne. Tässä siis nyt hevonen kertaalleen maalattuna ja uudet pyörät.Opettaja oli vankasti sitä mieltä, että koska nyt pyörät ovat noin hienot, vanerista sorvatut, niitä ei kannattaisi maalata. Mielestäni siitä ei tule kovin hieno, jos maalaan hevosen ja jätän pyörät maalaamatta. Yksi vaihtoehto olisi maalata hevonen ja hioa maali kuluneen näköiseksi. Ja pyörät maalaamattomana. Viimeinen vaihtoehto olisi maalata hevonen pyörineen päivineen. Vaikea päätös. Mietin kahden viimeisen vaihtoehdon välillä.. Laittakaahan kommenttia! Eilen siis hevonen ei edennyt juurikaan. Ehdin sen hioa ja seuraavalla kerralla sitten maalaan luultavasti toiseen kertaan.

Sitten tuoliin.. Vitsi miten paljon nauloja ja nastoja! En saanut edes ihan kaikkia irti, kun kannat olivat niin ruosteisia, että rapisivat pois. Sain pehmusteet irroteltua (ei onneksi löytynyt mitään yllätyksiä, esimerkiksi hiiriä tms.) ja tuoli kaipaa nyt seuraavaksi täydellisen pesun. Toinkin sen kotiin ja täytyy hammasharjan kanssa käydä kaikki koristeveistokohdat läpi.

4 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Ihania aarteita. Itse kallistuisin vaihtoehdon kaksi puoleen eli hiontasysteemi. Laita kuvia tuolista, kun etenet projektin kanssa. Tosi kaunis runko :)

Ida kirjoitti...

Moi! Mä kannatan myös tuota, että hioo hevosen ja jättää sitten renkaat maalaamatta! Näyttää hienolta jo nyt :D Hyvää Viikonloppua, joka lähenee!

kati kirjoitti...

Moikka maissi!
Minäkin kokeilisin ensin tuota hiontasysteemiä. Ja jos se ei sitten kuitenkaan miellytä, niin sen voi sitten vielä helposti maalata kokonaan valkoiseksi. Ihku heppa on kyllä syntymässä! Ja tuolin kanssa pitkää kärsivällisyyttä!
- Kati

Maissi kirjoitti...

Hei kaikki, olipa kiva kun sain mielipiteenne! Taidan tosiaan tehdä noin. Kyllä siitä varmaan tulee oikein hyvä noin. Mustakin noi pyörät on kyllä ihan kauniit.

Kati: Tuoli vaatii todellakin KÄRSIVÄLLISYYTTÄ.. Saa nähdä kuinka naisen käy :´)

Ihanaa viikonloppua kaikille!!