torstaina, kesäkuuta 19, 2008

Hyvää juhannusta!!

Tässä vielä muutama kuva tuolta Appivanhempien mökiltä. Kesäistä tunnelmaa näin keskikesän juhlan aikaan. Meidän juhannussuunnitelmamme ovat rentoutumista ja lepäämistä, joten emme ole sopineet tekevämme mitään etukäteen vaan toimimme sitten hetken mielijohteesta. Grillattavaa on varattuna ja muutakin hyvää syömistä, joten niistä aiomme ainakin nauttia. Sään salliessa pyöräilemme ja käymme ehkä jommankumman vanhempien mökillä saunomassa. Toivotaan, että ihan koko viikonloppua ei sataisi ja auringostakin saisimme nauttia edes vähäsen. Mukavaa ja ihanaa keskikesän juhlaa!!

4 kommenttia:

kati kirjoitti...

Leppoista ja rentouttavaa juhannusta sinullekkin ja koko teidän perheelle! Tuli tuosta samettikukkakuvasta mieleeni, että hetkinen, missä ne mun kylvämäni samettikukan alut ovatkaan? On joku tainnut ne unohtaa...

Maissi kirjoitti...

:´) Hauskaa Kati, ei sitä voi aina kaikkea muistaa!!! Tuo kukka-astia on muuten muutamaa tuntia aikaisemmin haljennut, kun sähkömies käydessään oli peruuttanut siihen. Tarkasti kun katsoo, niin huomaa sen olevan rikki. Kaunis silti!

Anki kirjoitti...

Lämmintä ja kesänsuloista Juhannusta! Toivotaan, että mieli ja keho saavat lepoa ja rentoutusta!

Tiia kirjoitti...

Mukavaa Juhannusta ja rauhallista sellaista. Kivoja nuo kuvat Kaivohuoneelta =)