torstaina, syyskuuta 25, 2008

Mihin viikkomme kuluikaan?

Menneen viikon tapahtumista on tullut otettua paljon kuvia, koska meillä on ollut paljon mukavaa tekemistä. Viikko tuntuu vierähtäneen erityisen nopeasti! Viime perjantaina vietimme Leevin 1 vuotis syntymäpäiväjuhlia.Lauantaina lähdimme ystäviemme luo mökille meren rantaan. Ihana paikka. Olemme edellisen kerran olleet tuolla heidän häissään viime kesänä. Luonto oli kaunis ja sää hieno. Saunassa mukavat löylyt ja tulipa sitä taas rupateltua kuulumisista tovi, jos toinenkin. Kiitos vielä I & J!Sunnuntaina kotiuduimme ja riensimme vielä vanhempieni keittiöremontin kimppuun.Alkuviikosta tavallisia arkisia asioita. Ja tämän yhden termiitin perässä täytyisi ehtiä juosta koko ajan, muuten käy vaikkapa näin :´) Voi sitä hymyä (pojan ja jopa äidinkin), kun löysin Leevin eräänä aamuna vessasta istuskelemassa papereineen..


Puolen viikon aikoihin keittelin hieman puolukkasosettakin.. Ja remonttia, remonttia. Mukava olisi autella mahdollisimman paljon, että tulisi nopeasti valmista.Eilen tuli laitettua pelargoniat sisälle ja callunoita pihalle..


Nyt sitten viikonlopun viettoon jatkaen yhä jo viikolla alkanutta Tilda mallikappaleiden väkerrystä. Vielä on iso urakka edessä ja messut ovat jo ovella.. Hieman hirvittää.Olisi muuten mukava nähdä teitä siellä mahdolllisimman monia, eli käykäähän ensi viikonloppuna moikkaamassa, jos tulette messuille!

13 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Täällä taas lukusilla.
Ihana kuva Leevistä!
Tutun näköistä puuhaa, tuo paperin rullaaminen auki...

-Krisse-

jaana kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle!!!!

Tiia kirjoitti...

Teillä on kyllä ollut mukavasti touhua. Ei varmasti aika ole tullut pitkäksi.

Ja varmasti on ollut hymy herkässä kun on löytänyt Leevin touhuistaan, voin kuvitella. Täälläkin ihan alkoi naurattaa, niin onnellisen näköinen 1-vuotias =)

En taida tällä kertaa messuille päästä, ja ostettavaa olisin kyllä keksinyt, höh. Onkos Tampereella messut näin syksyllä?

Mukavia loppuviikon ja tulevan alkuviikon touhuja.

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea ja iso hali yksivuotiaalle Leeville! Kyllä tuo aika rientää aivan liian vauhdilla...Fannykin on maanantaina jo puolivuotias :´>

Maissi kirjoitti...

Moi Krisse!
Vessan ovea ei todellakaan voi jättää hetkeksikään auki! Mieluista puuhaa on Leeville tuo paperin auki vetäminen :´)

Jaana;
Kerrotaan onnittelut ;´)

Tiia;
Joo, todella onnellinen mies löytyi tosiaan tuolta vessasta :´)
Jos haluat jotain shoppailla messuilta, ilmoittele. Kyllä Tampereellakin on messut, muistaakseni loka-marraskuun vaihteessa. Harmi, kun et pääse tulemaan näille messuille!

Hei Taru!
Kyllä aika rientää ihan liian nopeasti, iso poikanen on jo Leevikin. Fannylle myös terveisiä!

Mari kirjoitti...

Suuren suuret onnittelut pienelle suloiselle miehen alullesi:)) Kivasti on aikanne mennyt, kun teillä on ollut noin paljon puuhaa. Pääsisinpäs messuilla käymään ja sinua moikkaamaan... Tällä hetkellä se on kyllä liikaa vaadittu:/ Mukavaa sunnuntain jatkoa:)

Merja K kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle pikkuvesselille :) Ajattele, kuinka nopeasti vuosi on kulunutkaan!

Tsemppiä valmisteluihin

Maissi kirjoitti...

Moi Mari! Olisi tosi hauskaa tavata ihan livenä :´) Vitsi, kunpa pääsisitkit!

Merja; Aika on kulunut todellakin nopeasti, jo yksi vuotias vesseli, vaikka juuri synnyttelin..

kati kirjoitti...

Onnea Leeville!!! Ja messuilla nähdään jos vain saan lapset jonnekin, jotta saisin nauttia rauhassa ja ajatuksella messun antimista, you know. Toivottavasti siis nähdään siellä! Ja tsemppiä valmisteluihin.

Mari kirjoitti...

Terve taas:) Blogissani olisi sinulle haaste!

Anki kirjoitti...

Suloinen on synttärisankari ja jekkuhommissa varsin vallattoman oloinen tyyppi!

Mukavaa viikonloppua!!!

Anonyymi kirjoitti...

Heips Maissi! Eksyin blogiisi ystävän suosituksella ja aloin ihmetellä kauniiden kuvien tuttuutta... Terveisiä siis täältä Untamalasta ja toivottavasti nähdäänkin joskus!!

-Mari-

Maissi kirjoitti...

Kati; Toivottavsti nähdään!

Mari; Kiitos haasteesta, palaan asiaan ensi viikolla.

Anki; Vallaton on kyllä tämä pikkuvesselimme!

Ja hei Mari! Hauska, että löysit blogini ja vielä sattumalta! Olisi tosiaan kiva nähdä ihan oikeastikin joskus. Teatteriretkeä olemme suunnitelleet ja miehet ovat siitä tainnet jo jotain jutellakin. Talven aikana se olisi kyllä toteutettava!