tiistaina, marraskuuta 25, 2008

Tunnustuksia

.. joita olen muutaman viikon aikana saanut, olisi luvassa nyt, vihdoinkin. Ensinnäkin kiitos Tiialle. Sain häneltä tällaisen jo jokin aika sitten.Lisäksi sain Annuskalta tällaisen..ja Olivialta tällaisenSydämellinen Kiitos teille näistä ihanista "palautteista". Koska sain näin monta erilaista tunnustusta, päädyin jakamaan nyt vain yhden eteenpäin. Jaan tuon Annuskalta saamani ihanaisen ruusun näihin blogeihin:

Wanhatar
Kaunis arki kotiisi
Pikku-pihlaja
Villa Vaarala
Koti suklaan sävyissä

Samalla vastaan Marilta saamaani haasteeseen, jossa pitää paljastaa yksi kohta kodissaan, joka ei itseä miellytä tai joka ottaa itseä jollain tapaa päähän.Olen tyytyväinen kotiimme kokonaisuudessaan, mutta yksi epäkohta on kyllä erittäin selvä. Kodinhoitohuoneemme on ihan liian PIENI. Kuva on otettu keittiön ovelta. Altaan viereen sijoittuu pyykinpesukone ja toinen sisäänkäyntimme. Oven takana on siivouskaappi ja yksi pienehkö kaappi. Oikealla kädellä on sekä ylä- että alakaapit, pari sellaista ja kuivauskaappi. Ja lisäksi vedettävä silityslauta. Säilytys ja kaappitilaa on todellakin ihan liian vähän nelihenkiselle perheelle! Pyykkikorejakin on vain kaksi. Huomaan selvästi, miten suunnittelemassa oli silloin vielä lapseton pariskunta, joka ei osannut ottaa huomioon kasvavaa perhettään.. Lisäksi maalaisin huoneen seinät valkoiseksi, jos valitsisin värin uudelleen. Nyt seinät ovat tuollaiset beiget.. Olenkin aikonut maalailla huoneen jo monesti uudelleen, mutta tekemättä on jäänyt, koska seinän ala on niin rikkonainen ja teippausta olisi riittämiin.. Toistaiseksi se saa vielä odottaa.

Niin, ja huomaa oven päällä kuivumassa oleva lakana :´/ .. En halunnut kuivausrumpua, vaan kuivauskaapin, johon olen erittäin tyytyväinen. Halutessa sitä voi käyttää myös pyykin nopeaan kuivaukseen, mutta muuten käytän sitä "pyykkinaruna", eli vaatteet saavat kuivaa siellä itsekseen. Lisäksi siinä voi kuivattaa halutessaan jopa likaiset lasten pihavaatteet nopeasti seuraavaan kertaan. Kaapin tila ei kuitenkaan tunnu aina riittävän, varsinkin kun on paljon pyykkiä. Kesällä kuivatan pihalla, mutta talviaikaan tämäkin on pienoinen ongelma..
Nyt kuitenkin haasteen jatkumoon, eli heitän sen seuraavaksi Olivialle.

Että sellaisia turinoita, näin puolen viikon aikaan! Ja talvi ainakin vielä toistaiseksi jatkuu täällä, jihuu!

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta:)) Paljon:) Ja kiva kun vastasit haasteeseen. Kodari on muuten yleensäkkin sellainen tila missä on ongelmia. Meillä vasta rakenteilla, mutta tuskinpa siitä heti kerralla hyvää tulee... Ja pyykkihuolto, huoh, voiko siitä saada toimivan?

Tiia kirjoitti...

Kiiitoss!! Ihanaa!

Kodinhoitohuone, toimii huonosti myös meillä... Niiiin tarpeelliset olis yläkaapit, jota jostain syystä ei joku tätä paritaloa suunnitellessa ole ajatellut. Liinavaatteille ja pyyhkeille surkeasti tilaa :(

Krisse kirjoitti...

Kiitos, kiitos tunnustuksesta. Otan sen mieeluusti vastaan. Loppuviikko kiireitten vuoksi en ehdi jakamaan sitä eteenpäin. Palaan asiaan ensiviikolla.:-))

-Krisse-