perjantaina, marraskuuta 07, 2008

Touhuilua..

Viikko vierähti nopeasti. Olohuoneen kellomme ei pitänyt talviaikaan siirtymisestä ja sanoi sopimuksensa irti. Ei vaan suostunut enää käymään, joten kauppaanhan sitä täytyi lähteä. Olin jopa jo aikaisemminkin miettinyt sen tilalle jotain mukavampaa kellotaulua. Ja ihmeekseni voin todeta, että löysin mieleiseni! Yleensähän tarpeeseen ostaessa, ei tahdo löytyä mitään sopivaa.. Tämä uusi on minusta kaunis ja sopii meille. Lisäksi nuo perinteiset numerot olivat yksi kriteeri ostoon.Viikolla laitoin myös jo jotain joulun lämpöistä tunnelmaa ja valoa eteiseemme.Viime viikonloppuna olimme poikien kanssa kolmistaan, joten suuntasimme taas kerran mummulaan. Siellä kun on vähän muitakin sylejä ja tarkkaavaisia silmiä, niin pääsee itse hieman helpommalla :´). Ja mukavahan siellä on aina käydä. Oltiin yötäkin. Kuvasin samalla tämän äidilleni tekemän maalaistytön paremmin. Pidän tästä hieman vaaleamman ruskeasta vartalokankaasta. Minusta pakkauksessa oleva kangas on siihen tarkoitukseen aika tumma..Kuvien taustalla näkyy myös pilkahdus vanhempieni keittiöstä remontin jälkeen. Kivan vaalea siitä tuli. Maalaistalon keittiöön kuuluvat tietysti räsymatot ja ne sopivat minusta ihan hyvin tähänkin keittiöön. Joitakin juttuja olisin ehkä tehnyt toisin, jos keittiö olisi tullut itselle, mutta silti ihan kivoja valintoja hekin tekivät. Näin jälkeenpäin ei voi todeta muuta kuin, että onneksi remppa valmistui juhliksi, vaikka hieman tiukkaa tekikin..

Ompeluksista sen verran, että jotain olen saanut valmiiksi, mutta niiden täytyy pysyä salassa vielä ainakin hetkosen. Tekemäni jutut sujahtavat myöhemmin pukinkonttiin ja tiedän, että täällä käy kurkkimassa jokunen lahjan saajakin..
Niin, ja tapasimmehan me eilen taas Etelä-Pohajanmaan Tilda-addiktien kanssa. Kiva oli nähdä ja tildailla yhdessä! Kiitos kaikille!

Meillä on vielä hieman lunta maassa, mutta luultavasti sulavat huomiseksi luvatussa sateessa pois. Ulkoilimme äsken lasten kanssa ihanassa säässä.. Tästä raikkaasta ilmasta täytyy nyt nauttia, ennen kuin tulee taas sade ja kura.. Pirteää viikonloppua!

3 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Hieno kello ja perinteiset numerot tosiaan hyvä vaihtoehto lapsiperheelle :) Kivalta näyttää tuo vanhempiesi keittiö, viehättävän vaalea. Ja maalaistyttö sopii passelisti.
Tosiaankin, Joulu on kyllä sellaista aikaa, ettei ihan kaikkia voi blogissa näyttää että salaisuus pysyy aattoon asti ;)

Mari kirjoitti...

Ihanat kuvat. Kaunis kello ja äitisi lahja on niin soma:))

Maissi kirjoitti...

Moi Tiia ja mari!
Kelloon olen kyllä todella tyytyväinen. Ja maalaistyttö sopii hyvin tuohon vanhempieni keittiöön, siellä se nyt tarkkailee talon elämää ikkunalaidalta.