perjantaina, lokakuuta 31, 2008

Ensilumi

Viikolla sain aikaiseksi yhden tyynynpäällisen penkkisängyllemme. Tarkoitus olisi tehdä niitä vielä muutama lisää ja vaihtaa ruskeat verhot ikkunaan.. tarkoituksena olisi tehdä myös paljon paljon muutakin.. Kun vaan olisi aikaa..Viikolla olen ihastellut tätä uutta Unelma kirjakerhosta kuukauden kirjana tullutta kirjaa. Siinäkin on paljon kauniita juttuja, joita olisi ihana tehdä..Tässä niistä muutamia esimerkkejä..Jouluisten käsitöiden innostusta vauhditti tänään tullut ensilumi. Aamutuimaan ulko-ovelta ulos katsoessa näytti tältä ja koko päivän satoikin ihanasti lunta. Ensimmäinen lumiukkokin tuli tänään Antin kanssa tehtyä. Ja lumitöitä :´) Täytyy toivoa, että niitä saisikin tänä talvena tehdä vielä monet kerrat. Viime talvina kun on ollut niin vähän lunta..Mukavaa viikonloppua!

9 kommenttia:

jaana kirjoitti...

Ihanaa ja lumista viikonloppua sinullekin :)

Merja K kirjoitti...

Vitsi, että odotan tuota kirjaa - ei ole vielä vaan meillä näkynyt. Ja tuo tyynynpäällinen on ihan huippu!

Mukavaa viikonvaihdetta!

Tiia kirjoitti...

Hups miten paljon lunta! Olispa tääläkin jo. Vettä vain sataa :( Minullekin tuli tuo kirja, ja tuo kattoon kiinnitettävä kranssi kiinnostaisi. Ja arvaa, just oon pohdiskellu ruskeita verhoja olohuoneeseen. Alkaa tuo Heinäkuosi kyllästyttää ja itseasiassa N näki Hemtexin sisustusmainoksen ja kysyi, miksei meillä oo tommosta ja PALJON kynttilöitä =) Siitä se idea sitten lähti! Lumista viikonloppua!

Hanna kirjoitti...

Ihanan näköistä kun on lunta!
Ja kaunis tuo ruskea tähtityyny.

Mari kirjoitti...

Oih miten kauniilta voi lumi näyttää:) Meillä ei ole maassa yhtään, vaikka räntää tänään tulikin. Ihanalta näyttää uusi kirjasi:)

Krisse kirjoitti...

Minäkin olen odotellut unelmakerhosta uutta kirjaa mutta lienee jäänyt matkalle kun ei ole kuulunut. Täytyy soitella perään.
Täällä on maa huurassa viimeöisen pikkupakkasen jäljiltä. Lunta ei vielä ole tullut.
Sunnuntaiterveisin Krisse

Maissi kirjoitti...

Hei kaikki, kiitos kommenteistanne!

Toivottavasti Merjan ja Krissen kirjat ovat jo saapuneet! Pidin itse ainakin kovasti kirjasta.

Peppilotta kirjoitti...

Tulin ekaa kertaa kurkkaamaan blogiasi
ihania juttuja sinulla
saanhan liittää blogisilinkin omaani?

Maissi kirjoitti...

Hei Pippilotta! Kiva, että löysit blogini!! Tottakai voi liittää, sehän on ihan kunnia-asia :`)