maanantaina, huhtikuuta 20, 2009

Sukkasatoa

Pääsiäisestä on todella ehtinyt kulua jo viikko ja minä se vain olen toivotellut täällä edelleen hyviä pääsiäisenpyhiä :´) Nyt kuitenkin päivittelen.. Pääsiäisemme sujui juuri niin mukavasti kuin odotinkin. Sopivassa suhteessa ystävien ja sukulaisten tapaamista sekä oman perheen kesken oleskelua. Ihanaa. Odotan jo taas kovasti vapun pitkää viikonloppua!

Tekemistä on riittänyt jos jonkinlaista ja viikonlopunkin vietimme muualla kuin kotioloissa. Neljäs hääpäivämme oli nimittäin viime viikolla ja sillä livulla teimme pienoisen retken naapurikaupunkiin. Veimme lapset jo puolilta päivin mummulaan. Ihanaa, kun pojat jäävät sinne tosi hyvillä mielin ja mummu sekä paappa jaksavat hoidella heitä mielellään.
Päivämme kului kaupungilla ilman kiirettä, ilta konsertissa ja yö hotellissa. Mikäs sen mukavampaa! Nyt taas jaksaa ahertaa niin kotona kuin töissäkin. Löysin muuten oikein kivan kevättakin ja erään kangasliikkeen loppuunmyynnistä ihanaa verhokangasta tosi kivaan hintaan, uutta kotia silmällä pitäen.
Niin ja täytynee kertoa, että taannoisilta Pytinki rakennusmessuilta ilmoitettiin, että olin voittanut lahjakortin messujen arvonnassa paikalliseen huonekaluliikkeeseen! Ajatelkaa, joskus oikeasti voi voittaa arvonnoissa! Minulle ainakin tämä on melko ainutkertaista tähän saakka.

Minulla on muuten nyt jokin neulomisvimma (kaikkien muitten vimmojen lisäksi, aika ei tahdo riittää kaiken mieleisen tekemiseen). Vantaan matkallamme ennen pääsiäistä aloitin neulomaan ihania violetteja villasukkia ja innostus sen kuin jatkui. Pääsiäiseksi kannoin työpaikalta taas lisää sukkalankaa ja viime viikolla valmistuivat vihreätkin bambu-lanka villasukat. Tällä viikolla aloitin sitten neuleboleroa, takakappale pian valmiina.. Kauan minä odottelinkin tätä neulomisintoa. Ehkäpä nuo työpaikan myymälän langat addiktoivat minut viimeinkin ja nyt syntyy valmista..Pääsiäisen aikaan opettelimme Antin kanssa taas valokuvausta. Hän on tosi innokas valokuvaaja :´). Antin päävalokuvauksen kohde ovat lelut. Tässä pari oikein onnistunutta otosta. Ihania vihreitä sävyjä.

Tämän hauskan yksisilmäisen myötä toivotan mukavaa alkanutta viikkoa!

9 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Voi kuinka ihanalta kuulosti tuo teidän hääpäivän kunniaksi vietetty "laatuaika" isännän kanssa! Kumpa meilläkin jotain tuontapaista tulisi järjestettyä...

Vau! Onnea lahjakortin voitosta.

Ihania sukkia olet tehnyt. Tosi kauniin värisiä.

Aurinkoista viikkoa!

Merja K kirjoitti...

Kivoja kuvia, teillä on varttumassa siellä tulevaisuuden valokuvaaja :)

Itse en osaisi enää sukkaa kutoa, mutta pipon ehkä.. Olisikin kiva tarttua puikkohin pitkästä aikaa.

Voi hyvin!

Heli kirjoitti...

Aivan ihania villasukkia! Nämä uudet (no, uudet ja uudet...) raitalangat ovat siiten kivoja: näyttävää jälkeä syntyy melkein ittellään, ja lopettaa ei malttaisi ollenkaan.

Onnittelut arvontavoitosta! Mulla ei tapaa olla arpajaisonnea, mutta nyt justiin voitin Marimekon pääsiäisarvonnassa ;) Jokohan onni kääntyi, hih!

Kangaskasa kirjoitti...

Aivan ihanan pirteitä sukkia! Kerrotko vielä mitä lankaa noissa on?

Krisse kirjoitti...

mukava postaus..

Ida kirjoitti...

Moi!

Mä olen innostunut bambukankaista, joten ehkä tuo lanka sisältää samanlaisia hyviäpuolia.. Voisin siis seuraavaksi innostua siitä!

Anttihan on hyvä kuvaaja!! Onko Leevi saanut jo kokeilla :) ?

Me ollaan tulossa sinnepäin vappuviikonloppuna.. katsotaan ehditäänkö treffailla!

Mari kirjoitti...

Hienoja sukkia! Minä en ole sukkia saanut kudottua... Kaikki vähemmän tärkeä kiinnostaa enemmän;)

Onpas teidän pojasta kehkeytynyt taitava valokuvaaja;)

kati kirjoitti...

Ihana hääpäivän vietto teillä! Tuollaista irtiottoa arjesta kyllä aina välillä tarvitaan.

Ihanat kuvat Antilta ;)

Maissi kirjoitti...

Hei Taru, viime viikonloppu oli kyllä mukava ja vain ja ainoastaan kiinni siitä, että alkaa järjestää. Kannattaa kyllä! Eikä välttämättä tarvitse lähteä edes kovin kauas..

Merja: Valokuvaaja on ainakin todella innokas :´) Kyl sä varmasti osaisit ja saisit valmiiksi pipon tai säärystimet tai rannekkeet..

Heli: Kiva, jos arpaonni suosi sinuakin. Se tuntuu kyllä mukavalta, kun voittaa jossain :´)

Kangaskasa: Vihreät sukat ovat Fortissima Socka mit bambu lankaa ja violettisävyiset ovat Pirkanmaan sukkalankaa.

Krisse :´) Kiva kun kävit.

Ida: Bambulangassa on just samat hyvät ominaisuudet! Leeville en ole vielä uskaltanut antaa kameraa :´)
Vappuna olisi hauska nähdä, palataan siitä lähempänä.

Mari: Minä taas rakastan sukan kutomista, ainakin silloin kun tulee se innostus, väkisin ei synny nekään..

Kati: kiva kun sinäkin poikkesit taas! Olisi muuten hauska suunnitella jotain kyläilyäkin taas. Olette monta kertaa olleet mielessämme!