tiistaina, toukokuuta 19, 2009

Takaisin blogimaailmassa

Oli pakko pitää tauko.. Tein päätöksen, että jätän tietokoneen rauhaan kahdeksi viikoksi. Ja niin tein, en juuri sattunutkaan. Sähköpostin katsoin muutamaan kertaan, siinäpä se. Harmittaa kamalasti, kun kommentoinnit ihaniin blogeihin ovat nyt sitten parin viikon ajalta rästissä.
Silti teki hyvää pitää edes pienoinen paussi. Aikaa täällä blogistaniassa kuluu yllättävän paljon..

No, Vappuja on taas toivoteltu jo tovi.. Parissa viikossa on tapahtunut paljon, mutta ei sitä, mitä on odotettu oikeastaan kaikkein eniten. Poikien serkku ja siskoni vauva ei ole vieläkään malttanut tulla masusta ulos!!! Laskettu aika oli jo 7. päivä ja vieläkin viihtyy vatsassa. Joka aamu tulee katsottua puhelinta, josko en olisikaan herännyt yöllä viestiin.. mutta ei. Odottelu jatkuu. Huomenna yliaikakontrolli ja toivottavasti jo torstaina tapahtuu. Odottavan aika on pitkä. Ja vaikka ei itse olisikaan maha pystyssä, niin läheisen odottavan aika on melkein yhtä pitkä!

No, tätä paria viikkoa emme ole kuitenkaan vaan odottaneet ja istuskelleet, muutakin on tehty. Vappuna järjestin Antille ja hänen kahdelle kaverilleen naamiaiset. Lapsukaiset ovat samanikäisiä ja juuri heidän odotusaikana me äiditkin ystävystyimme. Niinpä edelleen on kiva tavata samalla porukalla! Kivat "bileet" niin lapsille kuin äideillekin. Kiitos!Äitienpäivänä saamani kaunis kukkanen. Lahjojakin sain. Ihan valtavan ihanan oli Antti tehnyt kerhossaan. Wettex-siivousliinan, johon oli kangastusseilla piirretty traktori, WAU :´) Niin suloinen..Sukkia on tullut nyt liukuhihnalta. Yhdet turkoosit vein jo töihin mallikappaleiksi. Olen neulonut Step sukkalangasta, joka sisältää aloe veeraa. Mahtavan pehmeä lanka. Parhaillaan puikot pistelevät tätä sukkaparia. Kerästä tulee muuten kolme naisten sukkaa tai pari ja toisiin varret. Riittoisaa on!Toissa päivänä ostin pitkästä aikaa Suuri käsityölehden. Siitä löytyi kaunis jakku, jota tekisi mieli tehdä uuden juhlapukuni kaveriksi. Katsotaan ehdinkö.Tilaamani poikien kesäpaidatkin sain jo tässä taannoin. Me and I malliston ihanat
Leevi Leijonaja Antti Apina :´)Huominen töissä ja sitten vapaa, kiva pikkuinen katko työviikkoon. Tosin loppuviikkokin on erilainen kuin normaalisti. Minulla on nimittäin tiedossa matka Helsinkiin, toimihenkilöpäivät. Ohjelmassa mm. Design forum, Nordian lankamaailma, iittalaa, hyvää ruokaa ja -seuraa jopa, kivaa! Palailen matkalta lauantai-iltana ja sunnuntaina onkin sitten kummitytön kouluunsiunaus, jonne lupasin mennä. Loppuviikkokin on ohjelmaa pullollaan.. Mukavaa loppuviikkoa teillekin!

5 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihanat paidat!! :)

Tilu kirjoitti...

Hyvää loppuviikkoa teidänkin perheelle.

Elviira kirjoitti...

Heippa! Tauko nettimaailmasta olisikin paikallaan...ihan liikaa tulee täällä aikaansa vietettyä!
Kivat paidat olet ostanut, siskoni (jonka tunnetkin) tilasi pari viikkoa sitten pojilleen samanlaiset =)

kati kirjoitti...

Minullakin on aikoja kun en edes avaa koko nettiä. Se on minusta toisaalta niin rentouttavaakin, sillä en halua olla riippuvainen mistään koneesta ;) Mutta kyllä minä ehdin muutaman kerran käydä kurkkimassa josko olisit kuulumisianne laittanut. Tuttuja pikkupoikia muuten kuvissa ;) Ihanat bileet.

Merja K kirjoitti...

Kiva Maissi että palasit. Tosin itsekin olen vähentänyt koneella istumista ja blogi onpäivittämättä :) Mutta nyt täytyy nauttia kesästä, talvella sitä ehtii taas istuskella koneen ääressä.

Voi hyvin ja ihanaa reissua sinulle :)