lauantaina, heinäkuuta 25, 2009

Valmis lammas

Tässäpä tänään valmistunut lammas. Joulupukin pussiin taitaa päätyä tamä määkijä. Vietimme tänään oikein mukavan päivän ystäväni kanssa tildaillen. Lampaan takana muuten uusin tyynyhankintani. Löytö, joka sopii täysin olohuoneeseemme.Palasimme eilen erittäin onnistuneelta kesälomamatkaltamme. Kohteinamme olivat mm. Jyväskylä, Tykkimäki Kouvolassa, Hop lop (joka uusi juttu meidän lapsille, koska täälläpäin sellaista ei vielä ole) sekä Ikaalisten kylpylä. Vierailimme myös ystäviemme luona pääkaupunkiseudulla, iso kiitos vielä siihenkin suuntaan!
Antti muuten oppi uimaan kellukkeilla. Kiva juttu, koska maanantaina alkaa kauan odotettu uimakoulu. Onpa ainakin rohkeutta ja halua oppia vielä enemmän. Minullakin on nyt siis viikko lomaa takanapäin ja pari vielä edessä, ihana tunne. Kukkapenkit ainakin täytyisi saada kuntoon, ovat nimittäin ihan retuperällä, kun ollaan oltu poissa kotoa. Ja harrastamaankin täytyy ehtiä. Suunnitelmia siis riittämiin! Mukavaa lauantai-iltaa!!

Ps. Lampaan sydän vaihtui vieläkin kerran, sen edellisen Tilda kokoontumisemme jälkeen. Elviiran paketista tullut ruutukangas kun oli kuin tehty juuri tämän lampaan vatsalle :´)

10 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Suloinen on!

Mari kirjoitti...

Ihana päkäpää! Tänä vuonna tosiaankin vois aloittaa lahjojen teon hyvissä ajoin;)

Krisse kirjoitti...

Ihana lammas...mukavaa sunnuntaita toivottaa Krisse

-TIINA- kirjoitti...

Hieno lammas! Pitäis itsekin kokeilla tuota joskus...

Elviira kirjoitti...

Nätti tuli lampaasta ja kiva, että kankaalle löytyy käyttöä. =D
Mukavaa lomanjatkoa!

kati kirjoitti...

Ihana päkäpää! Tiedätkös, minäkin hain anopilta vihdoin ja viimein ompelukoneen lainaan. Josko innostuisin ompelemaan. Saas nähdä osaanko yhtään mitään ;)

Muksaa loppulomailua!!! Mulla vikaa jo viedään.

marikan kirjoitti...

Ihana päkä =)

Tiia kirjoitti...

Sievä kyllä tuo määkijä :) Kiitos vain, mukavaa oli meilläkin kun meillä lomailitte!

Tilkkupeiton valmistus senku jatkuu, innostus jäi tuosta ompelupäivästä!

Viivu kirjoitti...

Eksyinpä ihanaan blogiisi ja huomasin heti tutun pinkin tyynyn ;)
Tuli kotosa olo!

Jenni kirjoitti...

Ihana, ihana lammas! Jos joku tekisi minulle maksua vastaan Päkäpään, ilmoittaisiko minulle plogiin...Toivoisin, että työ olisi yhtä huolellista kuin tämänkin lampaan :) Tekisitkö sinä, vai teetkö tilaushommia?