tiistaina, maaliskuuta 04, 2008

Maaliskuu maata näyttää

..vai miten sitä sanotaan. Taas ollaan maanantaissa ja koko viikko edessä.. Lauantai meni kyläillessä, kiitos vielä A & J! Sunnuntaille yhdet kutsut ystäväni luona ja illalla vieraita. Muuten tuli vaan haaveiltua sisustuksen uusista jutuista, ensi kesän puutarhaprojekteista, tildaompeluksista yms. Sain muuten naapurin rouvankin innostumaan Tildailusta ja perjantaina istuimme kahvikupposen ääressä tutkien Tonen kirjoja ja ihastellen. Ovat ne niin kauniita.

Sisustuksesta puheen ollen löysin Tilkkusadun sivuilta sopivaa patjaraitakangasta sivustavedettävään penkkiini. Täytyisi se nyt sieltä tilata. Siskoni toi Ikeasta sisätyynyjä samaiseen sänkyyn laitettavaksi. Täytyisi hakea sopivat kankaat päällisiin ja surauttaa valmiiksi.

Eilen ehdin onneksi edes putsata entisöimääni tuolia. Hammasharjan avulla sain sen jo melko puhtaaksi.. Tänään postin seassa oli mukava yllätys, Modan tilaajat saivat Maalla -lehden kevät numeron. Vielä en ole ehtinyt siihen tutustua, mutta josko nyt olisi aikaa sellaiseen..

Hauskaa viikkoa!

3 kommenttia:

kati kirjoitti...

Maissi!
Minulla on sinulle jotain sivuillani ;)

Nora kirjoitti...

Heipsan!

Minäkin tilasin Tilkkusadusta patjaraitaa, teen siitä päälliset työhuoneen työtuoleihin. Jos haluat kurkistaa, niin Ystävänpäiväfiilistelyä -postauksessani on kuva tilaamastani kankaasta. Onkohan se samaa mitä olet valinnut sohvaasi? :)

Maissi kirjoitti...

Moi!

Kävin kurkkaamassa, samaa on! Tykkään siitä, että on hyvän näköistä, joko olet muuten ommellut? Ja onhan se sellaista hieman paksumpaa??