perjantaina, maaliskuuta 28, 2008

Tunnelmakuvia viikonlopuksi

Idea postaukseeni syntyi löydettyäni tämän kauniin Laura Ashleyn kankaan Eurokankaan valikoimasta ja vieläpä melko mukavaan hintaan.. En voinut vastustaa kiusausta ja olla ostamatta siitä muutamaa metriä, vaikka varsinaista tarvetta ei tietty ollut :´). Ihanasta kankaasta innostuneena surffailin Ashleyn sivuilla ja mukaan tarttui muutama kaunis tunnelmakuva. Tämän myötä toivon kaikille ihanaa viikonloppua!

ostamani kangas
6 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Huomenta Maissi!

Kaunista kangasta olet löytänyt!
Täällä taas surffailen aamu tuimaan, kun muut vielä nukkuvat. Sopivaa aikaa.:) Laura Ashley on kestosuosikkini jo vuosien takaa. Olen asunut parissa asunnossakin, jonne laitoin Ashleyn tapetit. Nyt meillä on kolmessa huoneessa Ashleyn tapetit, niitä hillitympiä sävyjä, paitsi esikoisen huone on aikas pirtsakka.

Mukavaa viikonloppua!

magi kirjoitti...

Voi miten kiva blogi sinulla onkaan!

Maissi kirjoitti...

Moi Jonna! Sinä se surffailet aamutuimaan, minä sitten taas illan jo vaihtuessa yöhön :´). Tämä on sitä ihanaa, omaa aikaa, oli se sitten koska tahansa.. Pidän kovasti minäkin noista Ashleyn jutuista!

Magi: Kiitos!

Merja K kirjoitti...

Blogeissa surffailua ja sivusilmällä yritän samalla katsoa Tilan Tilda -osuutta :) Tosi kauniita nuo AShley -kuvat. Kävin viime viikolla heidän liikkeessä ja löysin mahtavia kankaita. Tosin ne metrihinnat vähän kirpaisevat. Iloista viikonloppua :)

Maissi kirjoitti...

Moi Merja! Olit juuri poikennut täällä. Katoin myös Tildaosion ja klassikon ajaksi poikkesin tänne :´)

Hanna kirjoitti...

Kauniita kuvia, ihana tuo portaikko.