sunnuntaina, heinäkuuta 27, 2008

kirpparilöytö

Kävin viime viikolla kirpputorilla ja löysin tällä kertaa mukavan kirjan. Olin katsonut kirjaa siellä jo aikaisemmin, mutta hinta tuntui liian korkealta (niin kuin valitettavasti niin monen muunkin kivan tuotteen nykyään). Myyjä oli kuitenkin laskenut hintaa ja maltoin sen nyt hankkia. PUHDAS TYYLI -kirja. Luulisin, että on alun perin jonkun lehtitilauksen kylkiäinen, mutta mielestäni kiva teos.

Kirja sisälsi muutamia selkeitä ompeluohjeita esim. tuolinpäälliseen ja laskosverhoon, paljon kauniita sisustuskuvia ja mukavan tuntuista tekstiäkin (se on tosin minulle yleensä sivuseikka..). Laitan ohessa muutamia kauneimpia kuvia sen sisällöstä.


Alkuviikko kului helteiden odottelussa ja keskiviikkona kun aion tehdä uutta päivitystäni kertoen, että olemme lähdössä pienelle matkalle, en sitä sitten voinutkaan tehdä! Bloggeri oli poissa toiminnasta ja kommentoinnitkin muutamiin kivoihin postauksiin jäi tekemättä! Harmitti! No, nyt kuitenkin taas kotosalla ja koneen ääressä. Olimme Antin kanssa pääkaupunkiseudulla vierailulla ystäväni ja hänen tyttönsä luona. Tosi mukava matka, ohjelmassa meillä oli Tykkimäen käynti. Totesimme paikan jo viime vuonna oikein sopivaksi Antin ja saman ikäisen tytön kohteeksi, joten suuntasimme taas sinne. Mukavaa tekemistä oli jo silloin paljon ja samalta tuntui edelleen. Matkasta ja muutamista ostoksistani voisin kertoa myöhemmin. Tässä nyt tänään kuvaamaani kukkaloistoa ja näkymiä puutarhastamme!Yllä Malva ja kellokukka, joka on mummuni puutarhasta saatu, nimeä en tiedä..
Alla naapurin rouvalta saatu iso kuunliljan alku sekä näkymä talon oikealta sivulta terassille ja sen edessä oleva istutusalue. Kuunliljan vieressä pieni alppiruusun "poikanen", takana jo isoksi kasvaneet maksaruohot.

Aurinkoisia kesäpäiviä tuntuu ennusteen mukaan nyt riittävän edes pieneksi makupalaksi, joten nautitaanpa niistä!

7 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Olen tehnyt saman huomion, ettei kirppareilla enää niin halpaa oo ku ajattelis. Mutta mukavan kirjan oot löytäny. Varmasti hyviä ideoita siinä =) Sulla on kyllä ihanan runsaan näköiset nuo kukkapenkit, itekin aloitin kivien latomisen tuijien alle ;) Kiitos vain puutarhasuunnittelijalleni avusta!!

Mari kirjoitti...

Tuo on minunkin lempparikirja... Kauniita ja selkeitä kuvia:) Kauniita kukkasia sinulla pihallasi!

Mari

jaana kirjoitti...

Ihania kukkakuvia! Kaunis ja vehreä on sinunkin pihasi !

Kirpputorihinnat on meilläkin nousseet pilviin!!! Ennenvanhaan sai muutamalla markalla kivaa tavaraa, nyt on maksettava monta euroa ihan vaatimattomastakin esineestä :(

Maissi kirjoitti...

Hei Tiia! Uskon, et siitä sun uudesta kukkapenkistäkin tulee oikein rehevä ja vehmas, kun on isompi tila kasvaa!

Mari: Kirja oli tosiaan minustakin hyvä.

Jaana: Kritisoin kyllä kovasti noita kirpputorien hintoja, alkuperäinen hinata tuolle kirjalle oli 8 euroa!!! Kiva kun poikkesit pitkästä aikaa!

Heli kirjoitti...

Tuo sininen kellokukka taitaapi olla vuohenkello ja se on hyvä leviämään. Myös valkokukkaisena on olemassa.

vitonen kirjoitti...

moi!

täällä 'naapurin rouva' ;-) tulin katsomaan blogisi kuten lauantaina lupasin. Todella kauniit sivut, aivan ihanat! Hienosti näyttää kuunliljakin sopivan penkkiisi, lisääkin vielä saisit halutessasi...

Maissi kirjoitti...

Moi naapurin rouva :´)!

Hauskaa, että kurkkasit! Kuunlilja sopii tuohon penkin päähän nätisti. Saattaapi olla, että jonkun pienen palasen voisin vielä ottaakin sitä lisää. Kiitos kehuista, ne ovat aina mukavia :´)