keskiviikkona, heinäkuuta 16, 2008

Mieluinen vaihtari

Maanantaina posti toi mieluisan paketin. Tilda harrastajien tyynynliinan vaihdosta Jole lähetti minulle tällaisen kauniin ruskea-vaaleanpunasävyisen kaunistuksen olohuoneeseemme. Hän oli käynyt kurkkimassa täältä aarteista sisustukseni värejä ja makua. Ihan samoin, kuin minä tein suunnitellessani hänelle lähettämääni liinaa :´). Ja Jole kirjoittikin liinan mukaan kirjoittamassaan kirjeessä, että halusi tehdä liinasta yksinkertaisen kauniin, eli juuri sellaisen, josta minä pidän. Täytyy sanoa, että hyvin oli onnistunut! Kiitos paljon vielä hänelle.


Eilen käydessäni kotonani, tapasin oman mummuni. He asuvat paappani kanssa samassa pihassa kuin vanhempani. Mummuni (81v) oli niin innoissaan kukista, joita oli aamupäivällä nähnyt paikallisessa kukkakaupassa. Ne olivat Astereita, tosi isokukkaisia ja muutenkin suuria. Hänen nuoruudessaan taimet ovat olleet kuulemma paljon pienempiä.. Mutta nyt, kun hän ei enää jaksa tehdä kukkatarhaa, hän toivoi, että minä puolestani hakisin ne taimet ja antoi rahankin.

Lähtiessäni pysähdyin kyseiseen kauppaan. Otin kaksi valkoista Asteria ja silmiini osui samalla myös kaunis sinkkinen laakea astia. En malttanut olla ostamatta sitä.. Niinpä minä istutinkin nyt tuohon astiaan jo viime viikolla ostamani metsämansikat ja pikkuruusutkin. Ihan kaunis asetelma.


Lisäksi löysin aletuotteista tällaisia kukkia. Myyjä ei tiennyt nimeä, tietäisikö joku? Kukka muistuttaa hieman pionin kukkaa, mutta on kooltaan paljon pienempi, halkaisijaltaan vain noin 4 cm...

Mukavaa loppuviikkoa!

7 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihana asetelma totta tosiaan! Kaunis astiakin:)

Mari

Outi kirjoitti...

kaunis on asetelma sinkki-astiassa. Tosi hyvännäköisen tyynynpälisenkin olet saanut vaihdokkina.

Outi

Tiia kirjoitti...

Hienosti sopii tuohon teidän penkille uusi tyynynliinasi =)

Ihanan astian oot löytäny kukkasille ja asetellut ne kauniisti. Mukavaa tehdä aina jotain yllätyslöytöjä, eikös vain..

Nora kirjoitti...

Söpöisen tyynynpäällisen olet saanut vaihdossa. Ja istutus sinkkiastiassa on kaunis!

Maissi kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteistanne!

Löydöt ovat tosi mukavia, tuollaisesta sinkkiastiasta olen haaveillut, mutta en ole aikaisemmin malttanut noin isoa hankkia.

Heli kirjoitti...

Silmiähiveleviä kokonaisuuksia kumpikin: Puusohva, sen ruudullinen päällinen, molemmat tyynyt ja tilda-kukko sekä sinkkiastia istutuksineen.
Nimetön kukka kaunis, mutten tunnista.

Kiitos, samoin, mukavaa loppuviikkoa!

Maissi kirjoitti...

Kiitos myös Helille käynnistäsi ja kommentista. Niitä on aina vaan yhtä mukava lukea!