tiistaina, heinäkuuta 01, 2008

Onnistui!

Huh huh.. Vitsi mikä viikonloppu takana!
Ehdottomasti mukavinta oli se, että juhlamme onnistuivat oikeastaan ihan odotusten mukaisesti. Vieraita saimme mukavan määrän, vain neljä pariskuntaa oli estynyt tulemaan, joten noin 26 juhlijaa oli paikalla. Sää suosi parhaalla mahdollisella tavalla, eli aurinko paistoi ja yö oli lämmin. Ruoka riitti ja vieraat kehuivat (tietysti myös kohteliaisuudesta), mutta minusta se ainakin maistui hyvältä. Ja mikä parasta, vieraat viihtyivät myöhään, viimeiset lähtivätkin aamulla kuuden aikaan :´)

Alla kuvassa näkyy tarjoilupöydällä ollut liina (Marimekon uusi kesäkangas) ja kukkamaljakko. Löysin mukavan teeman tarjoiluun juuri tuosta liinasta ja sen värikkyydestä. Minulla kun ei ollut kaikkia tarjoiluastioita samasta sarjasta, niin päädyinkin käyttämään hyvin erilaisia astioita. Käytin erivärisiä ja erilaisia astioita, niin Pentikkiä, Iittalaa kuin ihan halpa-hallikamaakin, siis kaikkea mitä kaapeistä löytyi ja yllättävän kauniin kokonaisuuden sain aikaan. Ostin myös värikkäitä kertakäyttöastioita ja serviettejä. Ja tähän väliin tietty täytyy kertoa, että unohdin kiireessä ottaa kuvan valmiista juhlakattauksesta.. Tämä kukkakuvakin on seuraavalta aamulta.. Sori! Tuntuu itsestäkin niin harmilliselta, kun olisi ollut tosi mukava ikuistaa valmis juhlapöytä ihan itseäkin varten...

Valmisteluihin sain apua niin mieheni siskoilta kuin omiltanikin. Naapurista sain lainaksi yhden vuoan ja salaatin koristeeksi hain heidän ruohosipulistaan kukkasia :´) .Teimme autotalliin istuskelupaikkoja mahdollisen sateen suojaan. Koristelimme sen koivuilla. Kuva on otettu yöllä, kun vasta muistin, että kuvatakin täytyisi ja siksi nämä pihalla otetut ovat hieman harmaita..


Boolia oli tarjolla ja sitä kului 30 litraa!!
Hauskaa oli. Kiitos vielä teille, jotka teitte päivästä ikimuistoisen. Kesäjuhlathan olivat ns. meidän 60-v juhlat ja siksi saimme myös ihan valtavan ihania lahjoja. Yhteisiä lahjakortteja, minä sain mm. aino-tossut, koruja, Pentikin astian, hopeaa yms. Niin, ja parista lahjasta voisin tehdä vaikka erillisen postauksen :´)

Juhlien suhteen kaikki meni siis hienosti, mutta väsynyt olen ollut. Loppuviikosta aika kului valmisteluihin ja Leevi muisti pitää minut öisin vireänä. Hänellä oli nuha ja tulossa oli myös hampaita. Niinpä minua jännitti viedä häntä ensimmäistä kertaa yöhoitoonkin.. Molemmat pojat olivat iltapäivän mieheni vanhemmilla ja illasta heidät vietiin minun vanhemmilleni yöksi. Todellakin siis jännitti, mutta hyvin oli sujunut. Leevi oli nukahtanut ja nukkunutkin tosi hyvin. Haimme heidät sunnuntai-iltapäivänä ja odotukset su-ma yölle olivat tietysti korkealla, koska edellinen yö oli mennyt hyvin. Mutta kuinkas ollakaan, Leevi nukkui taas kotona huonosti.. Ja päiväunille en saanut häntä nukahtamaan juuri ollenkaan. Tämän seurauksena lääkäriretki ja korvatulehdus! Eli vasta viime yönä olen saanut hieman enemmän unta.. Mielenkiintoista, eikö totta :´)! Toivotaan nyt tosiaan, että Leevi jo paranisi..

Tänään olen taas jo vähän ommellutkin, eli tein tällaisen kassin lahjaksi pikkuiselle pojalle. Käytin jo aikaisemmassa postauksessani kertomani Maarit Ailion painokuvaa (ostettu samaisilta käsityömessuilta).Mukavaa viikkoa!
Terveisin väsynyt, mutta onnellinen allekirjoittanut..

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Kattaus oli juuri hyvin kesäinen eikä haitannut yhtään vaikka samaa sarjaa ei ollutkaan kaikki. Kerrassaan mukavat juhlat! Kiitos vielä.

Ihanaa myös että Leevin yöheräilyyn löytyi syy ja saitte siihen hoidon. Nuo korvakivut on kyllä salakavalia välillä, meilläkin kun on ollut, ei mitään flunssaa kummempaa oireilua esiintynyt. Ja olen aina ajatellut, että korvia harotaan kunnolla kun niihin sattuu.

Nyt vain yrität käyttää jokaisen mahdollisen lepohetken hyväksi ja kerätä voimat takaisin.

Nähdään ;)

Maissi kirjoitti...

Moi Tiia!

Mukavat juhlat oli JOO! Kiitos vielä sinullekin.

Korvajutut tosi yllättäviä kyl, Leevin ensimmäinenkin tulehdus oli samanlainen, eli kuumetta ei nostanut ollenkaan. Huonosti nukutuista unista vasta aloin ajatella korvia.. Antilla kun oli korvatulehdus, niin sille nosti kamalan kuumeen ja poika oli tosi sairas. Hankalaa, sanon minä!

Mukavaa loman jatkoa!