perjantaina, elokuuta 29, 2008

Tuunailun tulosta

Kerroin jo muutama postaus sitten kesän projektistamme. Kunnostimme ja maalasimme siskoni opiskeluasuntoon kirpparilta löytyneet tuolit. Pöydäksi löytyi mummun vanha pöytä, jonka hioimme ja käsittelimme puuvahalla. Teimme myös ostosretken, jonka tavoitteena oli löytää kivat tavarat ja sisustus mahdollisimman edullisesti.

Laitan alla muutaman siskoltani saamani kuvan yksiöstä nyt valmiina. Ostokset maksoivat lopulta vajaa pari sataa euroa ja hän osti seuraavat tavarat:

- maton (kotimainen paperinarumatto tarjouksesta, Anttila)
- pikkumatto eteiseen
- tabletit (tarjous, Anttila)
- vaaleanpunainen kangas tyynyihin (tarjous, Anttila)
- pari kukkapurkkia vaaleanpunaista (Anttila)
- verhokangas puuvillasatiinia kahteen ikkunaan ja tyynyihin( kangaskaupan loppuunmyynnistä)
- sängynpeitto
- torkkupeitto (Halpa-Halli)
- tuolit kirpparilta ja pöytä mummulta

Minusta tästä syntyi ihan kiva kokonaisuus ja ennen kaikkea tärkeää oli se, että kaikki irtosi melko edullisesti. Tuunauksille ja ompeluille ei tietty ole laskettu hintaa, eikä lasketa :`). Tokihan kirppareita kiertämällä olisi kaiken voinut saada vielä paljon edullisemmin, mutta siihen ei ollut aikaa.

Kun näin jälkeenpäin vertailen tätä omaan opiskeluasuntooni, olen melkein kade.. Minä asustelin tuolloin ensimmäisen vuoden vanhassa yksiön luukussa, jossa selvisi olevan homevaurio. Sitten evakkoon kolmen hengen soluun ja muutto taas takaisin alkuperäiseen versioon kouluvuoden ollessa loppumaisillaan. Onnekseni kuitenkin sen jälkeen saimme ystäväni kanssa kahden hengen tosi kivan soluasunnon. Ja sitä sitten vasta tuli laiteltua omaan makuun.
Alla olevassa kuvassa ovat tuoli ja pöytä vielä alkuperäisissä väreissään. Näistäkin olisi saanut ihan hauskan retro -kokonaisuuden, mutta siskoni halusi hillitymmän tyylin.Täytynee myöntää, että viikolla alkanut Big Brother haittaa vähän harrastuksiani.. Niin myös tätä bloggailua. Yleensä se oma aika näin iltaisin ajoittuu juuri tähän puoli kymmenestä eteenpäin.. Käsittämätöntä, että tuota "hullua" ohjelmaa tulee seurattua :´)..

Tämän viikon kuulumisista sen verran, että meillä on niistetty, niistetty, yskitty, yskitty ja kuumeiltukin oikein olan takaa. Lähinnä lapset, mutta hieman me aikuisetkin. Nyt kuitenkin tuntuisi, että olen saanut käännytettyä flunssan itseltäni melko helposti ja meidän perheen miehetkin ovat jo paranemaan päin.

7 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Vautsi vau! Mahtavia tuunauksia. Pöytä ja tuoli ovat kuin uusia. Kaikki sointuu niin kauniisti yhteen. Kyllä tuollaisessa kelpaa opiskella. Kertoessasi omasta opiskelijaboxista, tulvahti mieleen oma boxi ja tuttujen kätköistä löydetyistä huonekaluista ilman tuunailua =D

Vai flunssan kourissa, mullakin tuntuu nyt että jotain räkätautia ilmeisesti yrittää. N vielä onneksi säästynyt.

Merja K kirjoitti...

Tosi sievä tuli tuosta asunnosta. Itsekin olen melkein kade, kun muistelen omia "nuoruuden" asuntojani.

Tsemppiä flussan nujertamiseen!

Maissi kirjoitti...

Moi Tiia ja Merja!

joo, todellakin, kun muistelee noita omia asuntojaan, niin ei toivoakaan tuollaisesta! Kyllä kaikki oli melko lailla toisten vanhaa ja jo moneen kertaan käytettyä. Siskoni on kyllä ollut koko kesän töissä ja omilla tienesteillään ostellut nuo tavarat, mutta silti. On se niin toisenlaista :´).

Leevillä todettiin tänään korvatulehdus, eli sillai se sit meni.. Toivotaan, et muut selviäis pelkällä niistämisellä.

Krisse kirjoitti...

Mukavat tuunaukset. Tuossa taas näkee mitä kaikkea saa aikaan kun vaan käyttää mielikuvitusta ja maalipensseliä.
Mukavaa alkanutta viikkoa!
-Krisse-

Mari kirjoitti...

Ihana opiskelijaboxi:) Olet ihana sisko, kun olet ottanut asiaksesi siskosi viihtyvyyden:) Kyllä tuolla kelpaa...

Yritä levätä minkä pystyt.. Jospas se flunssa ei pääse ihan täysillä yllättämään;)

Mari

Maissi kirjoitti...

Hei Krisse ja Mari!

Ihan kiva kokonaisuus syntyi noista huonekaluista! Kyllä vanhasta saa tosi kivan näköistä, kun vaan jaksaa nähdä hieman vaivaa.

Flunssa ei minulla päässyt onneksi kovin pahaksi. Toivotaan, ettei enää tule mitään takapakkia sen suhteen. pitäisi muistaa nyt ottaa vaan levon kannalta aina kun pystyy..

Sarppa kirjoitti...

Kaunista saitte aikaseksi ''pienellä'' rahalla, tosi onnistunut opiskelijaboksi =))

Minä kans BB:tä seurailen, tosin alkaa olla jo liian ''härskiä'' mun makuuni...