keskiviikkona, joulukuuta 31, 2008

Hyvää ja onnellista uutta vuotta 2009

Välipäivät ovat kuluneet nopeasti, niin nopeasti, ettei juuri ole ehtinyt edes huomata. Ja joka ikinen aamu olen tainnut ajatella, että koko ajan vain vähenevät nämä aamuni lasten kanssa.. Perjantaina se siis alkaa, työarki minullakin.

Alkuviikosta kuitenkin sen verran, että maanantaina meillä vieraili eräs ystäväni, joka onkin tähän saakka ollut erittäin harvinainen vieras. Hän on nimittäin asustellut Italiassa miehensä kanssa ja nyt, kun heille syntyi vauva, he muuttivat suomeen. Mukavaa, koska voimme tavata hänen kanssa nyt useamminkin.

Tiistaina olin hieman ostoksilla, koska täytyihän sitä jotain uusia vaatteita hankkia, että on kivempi lähteä taas "ihmisten ilmoille".

Ja tänään onkin jo Tänään, uuden vuoden aatto! Illalla meille tulee vieraita ja huominen pyhitetään perheelle. Antin kanssa ollaan luvattu mennä harjoittelemaan luistelua. Hän sai nimittäin joulupukilta nyt ensimmäiset luistimensa.Hyvää ja onnellista uutta vuotta 2009 !

6 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Hyvää alkavaa Vuotta kaikille teille! Kuinkas sattuikin, oon tytölle kans hieman luvannut tässä loman aikana käydä koittamassa luistelua. Viime talvena jo pari kertaa käytiin, mutta äitin viittintipat loppui alkuunsa =D
Nyt niitä tippoja täytyis olla enemmän, että oppisi joskus tuon luistelun jalon taidon.

Nautihan ystäväiseni vapaista vielä kuitenkin, työnalusta huolimatta. Ja tsemppiä töihin.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää ja onnellista uutta vuotta!

Anonyymi kirjoitti...

Toivottelen myös Hyvää Uutta vuotta!

Karita

Elina kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinullekin!

Mari kirjoitti...

Oikein ihanaa uutta vuotta:) Nyt otat kaiken ilon irti vapaa päivistäsi! Ja kyllähän siellä töissä on välillä käytävä... Ainakin vähän;)

Ilenia kirjoitti...

hallo! I'm Italian Bloggher and my name is Ilenia...
Wondeful blog... Fantastic...
many kisses
Happy New Year...
Ilenia