torstaina, toukokuuta 29, 2008

Arvonta suoritettu

Tänään se sitten oli, se arvonta. Tulostin ja leikkelin kaikki tähän aamuun mennessä tulleet kommentit, yhteensä ihanat 22 kappaletta.Onnenritarina toiminut Antti nosti arpalapun ja...Arvontamme voitti Melle ja minä, Onnea!!!
(Laitatko minulle sähköpostina osoitteesi, niin kassi löytää luoksesi).Kiitos ihan hirmu paljon osallistumisestanne. Olin todella iloisesti yllättynyt, että niin moni halusi siihen mukaan ja antoi samalla myös palautetta blogistani. Nyt tiedän jo hieman enemmän, että ketä täällä käy. Parinkymmenentuhannen kävijän paikkeilla voisin sitten arpoa jotain Tilda-aiheista, joten tervetuloa usein vierailulle siniseen taloon :´)

Kassiurakkani alkaa olla ohi. Tänään lähti kolme kassia maailmalle. Mieheni siskot saivat suunnilleen samanlaiset kassit, kuin tuo arpomani, kiitokseksi lastemme ahkerasta hoidosta. Vielä olisi pari keskeneräistä omille siskoilleni. . Harmittaa, kun en huomannut ottaa kuvaa valmiista kassikasasta.

Mukavaa viikonloppua, toivottelee "kassialma", (kuten mieheni nimitti minua eilen illalla) :´)

9 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Iloista torstai-iltaa Kassialmalle :) Sitä paitsi naisella ei ole koskaan liikaa kasseja tai kenkiä!

Maissi kirjoitti...

Moi Merja! Sitä mieltä minäkin olen, että kasseja saa olla vaikka joka sormelle, vaatteelle ja kengälle!

Hannis kirjoitti...

ONNEA kassin voittajalle. Mä en tajua, kuinka olen onnnistunut ohittamaan lähes jokaisen arvonnan tämän kevään aikana. Johtuu sitten varmaan siitä, että liian kiire eikä ehdi tarpeeksi bloggailemaan :-)

Maissi kirjoitti...

Moi Hannis! Huomasinkin, että sinä et ollut ehtinyt arpajaislistalleni :´). Mulla vähän sama, että nyt kun on kyllä paljon pihapuuhastelua, niin tämä bloggailu tuntuu jäävän hieman vähäisemmäksi. Sinulla siellä taitaa olla tekemistä riittämiin :´)

Katja kirjoitti...

Mitä ei oo totta :O mä oon voittanu ton kassin , ajattelin jo että kun mä en kuitenkaan voita niin valmistauduin jo mielessäni anelemaan jonkinlaista kaavaa tolle kassille:D JES! Olen tosi iloinen:)))))

Maissi kirjoitti...

Hei Melle ja minä! Kiva kuulla, että olet innoissasi voitosta :´) Laitan sen postiin heti kun ehdin. Mukavaa viikonloppua!

Nora kirjoitti...

Onnea onnelliselle voittajalle!
Arvonnat on kyllä niin ihanan jännittäviä, ettei voi kamalasti edes harmitella jos ei onni osu omalle kohdalle.
Mukavaa viikonloppua!

Maissi kirjoitti...

Moi Nora! Arvonnat on ihan hauskoja juttuja. Otetaan uusiksi taas joskus :´)

Mukavaa viikonloppua myös!

Katja kirjoitti...

Kiitos Maissi kassi tuli postissa ja on vieläkin ihanampi:)Mellekin ihastui siihen ja kuljeskeli kassin kanssa ympäriinsä taisi olla mieleiset värit.