lauantaina, toukokuuta 03, 2008

Tuoli toukokuussaIhana toukokuu!!!
Taas on vierähtänytkin jo muutamia päiviä edellisestä tarinoinnistani. Kukkia olen ehtinyt istuttaa vasta pari tällaista "sangollista". Tarkoitus on laittaa niitä hiljalleen sitten lisää, kun täällä päin nuo yöpakkaset loppuvat. Kuvassa oleva tummempi muratti talvehti muuten tuossa samaisessa sangossa ja paikassakin koko talven, yllättävää! Naapurin rouvalle oli käynyt samoin. Tosi leuto talvi on ollut..

Vapusta on selvitty ja vietämme ihanaa, rauhallista viikonloppua. Tänään oli siivouspäivä, koska vapun siivoilut jäivät vähemmälle. Miehenikin oli tänään kotona ja auttoi sekä lasten hoidossa että siivouksessa, niinpä touhut sujuivat sutjakasti. Päivisin on niin hankalaa saada tehdyksi mitään isompaa, järjestely ja jopa imurointikin vielä onnistuu, mutta isompaa siivousta on turha haaveilla. Iltaisin taas en tahdo enää jaksaa.

Tässä taas yksi valmistunut juttu entisöinnistä. Tuoli, jonka ostin pari kuukautta sitten kirpparilta. Tuoli hajotettiin täysin ja hioin osat erikseen. Ostaessani sen, siitä puuttui yksi välipuu vasemmalta jalkojen välistä, joten sen tein uudestaan. Tuoli jäi tässä vaiheessa nyt käsittelemättä ja mietinkin, että maalaanko sen valkoiseksi vai laitanko värittömän vahan ja pidän tuollaisenaan?! Vaikea päätös. Minusta se olisi ihanan persoonallinen tuollaisenaan, kun noita tuoleja on minulla vain yksi, toisaalta taas valkoinen olisi niin kaunis..


(tuoli ennen)

Jätetään vielä harkintaan. Mukavaa viikonloppua!

11 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Kaunis tuoli, itseäkin viehättävät vanhat tuolit. Tuo näyttää kyllä tosi kauniilta tuollaisenaan :)

*Katinkainen* kirjoitti...

Minäkin pidän tuolistasi tuollaisena!!!=O)
Persoonallinen ja puhutteleva!!!Valkoisena se saattaa menettää säväkkyytensä!!!
Minulla on samanlainen,
mutta vihreä.
Pinta on kulunut mukavasti ja saattaa jäädä sellaiseksi,vaikka minulla ei muuta vihreätä olekaan!!!

Maissi kirjoitti...

Moi Merja ja essun tasku: Minustakin tuoli on hauska tuollaisenaan. Katson nyt kesän yli ja mietin sitten asian uudelleen. Luulen, että valkoisena kaunis tuoli tosiaan menettää hieman ulkonäöstään..

jaana kirjoitti...

Ihana tuoli!
Minäkin pitäisin sen tuollaisenaan! Ja saahan sen toki maalattua myöhemminkin, jos siltä tuntuu!

Tiia kirjoitti...

Hepsis! Tuoli on hieno tuollaisenaan, sopii hyvin ja sivustavedettäväkin samaa sävyä ;)

Maissi kirjoitti...

Moi Jaana ja Tiia
Kyllä tuoli pysyy nyt tuollaisena ainakin kesän ja luulenpa, että sen jälkeenkin :´)

Hannis kirjoitti...

Moikka! Musta se on tosi nätti tuollaisena, mutta mun miehen isän vaimolla samantyyliset tuolit, joihin hän on vähän laittanut valkoista vahaa. Ovat aivan ihanat. Mun on pakko etsiä sulle kuva niistä. Siis ne eivät ole valkoiset vaan niissä valkoista ripaus "kuluneena pintana". Ihan vain ideana :-)

t.hannis

Maissi kirjoitti...

Kiitti hannis vinkistä! Voi kun löytäisit kuvan.. Olisi hauska nähdä miten paljon hän on laittanut vahaa ja että miltä tosiaan näyttää. Mielenkiintoista!

Johanna kirjoitti...

Moi!
Minäkään en maalia pintaan laittaisi, mutta tuo vahausvinkki kuulostaa lupaavalta!!

kati kirjoitti...

Ihana ja persoonallinen tuoli! Hienosti hiottu, joten tuota katselee mielellään juuri noin! Ja ainahan sitä maalia pintaan saa myöhemminkin, jos alkaa kyllästyttämään ;)

Maissi kirjoitti...

Moi Johanna ja Kati! Persoonallinen se on tuollaisenaan. Kiitos mukavista kommenteista!