maanantaina, toukokuuta 26, 2008

Pihapuuhastelua

Onneksemme kaunis ja lämmin sää osui täälläpäin suomea juuri viikonlopuksi. Ystäviemme häitä vietettiin lauantaina ja tilaisuutta varten minulla oli varattuna vain lyhythihainen jakku :´) No, eipä yksistään todellakaan se, vaan tietenkin ensiarvoisen tärkeää oli saada hääparille ja juhlavieraille ikimuistoinen päivä kauniissa säässä.

Hääjuhlan lisäksi meillä oli ohjelmassa tietenkin pihahommia. Sammalleimu kukkii kauniisti.


Tämän kukkapenkin uudistin viime viikon kuluessa. Se kaipasi uuden kiveyksen reunalleen. Aikaisemmin olin pengertänyt sen vain mullalla ja minusta se oli melko vaikea pitää kauniina.


Kesän ihanuutta ovat myös nämä vesipyssyleikit... Kuva on otettu tänään, joten varustukseen kuului myös pipo kylmää tuulta vastaan.Sisällä esikasvatan Gladioluksia.....ja ompelukone hurisee illan hämärtyessä.Muistattehan edellisessä postauksessani olevan arvonnan, joka on edelleen voimassa!!!
Kiitos jo etukäteen kaikille, jotka ovat siihen osallistuneet. Kassin kaava on piirretty ihan "omasta päästä" vastauksena Helin kysymykseen.

6 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Tuo sammalleimu näyttää tosi kivalta, itsekin ajattelin hankkia sitä Unelman pihalle. Eikös se leviä aikalailla ja kukkii pitkään?

Iloista tiistaipäivää, päivä näyttää aikaste mukavalta. Paistaako siellä aurinko?

Tiia kirjoitti...

Mukavalta näyttää puutarha ja iloisen näköinen vesipyssymies =) Pakko oli tulla poikkeemaan tääl koneella vaikka silmää särkeekin, en edes muista koska ois silmätulehdusta ollu meikäläisellä.

Maissi kirjoitti...

Moi Merja! Sammalleimu on minulla ainakin levinnyt tosi mukavasti. Kukinta-ajasta en oikein osaa sanoa... Olisikohan se tästä toukokuusta kesäkuun puoleenväliin?.. Niin muistelisin. Alkukesän kukkijahan se on.

Aurinkoa täälläkin. Tosi kylmä tuuli vaan tunkeutuu luihin saakka!

Tiia: Vesipyssyä se on nyt jo odotellut kauan aikaa. Aina vaan on sanottu, että sitten vasta kun ilmat lämpiävät. Ja viikonloppuna täytyi antaa miehelle periksi. Oikeasti oli jo lämmin! Kamalaa tuo silmän sairastaminen, toivottavasti pian helpottaa!!

Merja K kirjoitti...

Kiitos tiedosta, laitetaanpa ostoslistalle :) Kunhan vaan saisin tehtyä ne kukkapenkit...

Jaana kirjoitti...

Apua, jokohan on myöhäistä osallistua arvontaan... Haluan mukaan....

Jaana kirjoitti...

voi jee, mikä tohina toope minä olenkaan! Tänäänhän on vasta keskiviikko. Innostuin niin arvonnasta... :)