tiistaina, huhtikuuta 22, 2008

Hienohelma kananen


Tällainen valkohaalarinen kana muutti meille eilen. Kana on ollut valmiina jo kauan, mutta nyt vihdoin häveliäänä kaverina uskaltautui kuvaankin, kun emäntänsä vihdoin sen puetti! Tämän kanan ei sovikaan mennä ihan kaikista kuraisimmalle pellolle nokkimaan, ainakaan silloin, kun päällä on tämä valkoinen puku. Brodeerattu kangas haalareissa ja vaaleanpunaiset sydännapit sopivat kesäiseen sisustukseemme, joka tosin ei ihan vieläkään ole valmis. Jonkun pitäisi saada se innostus siihen jo varmasti aikaisemminkin mainitsemaani ikkunanpesuun... Tilda juttujen ompelu on jotenkin maistunut monta kertaa mukavammalta. Nooh, uskon vielä sen innostuksen jostain tulevan! Kanan ompelu oli hauskaa puuhaa. Yksityiskohtia oli paljon.. Mutta lopputulos oli mielestäni valtavan ihana, niin että uskon näitä kanasia ilmaantuvan meille muitakin.

Viime viikolla innostuin ostamaan makuuhuoneeseemme uutta tapettia ja mieheni sisko kävi sen jo laittamassa seinäänkin perjantaina. Huone ei kuitenkaan ole muuten vielä ihan valmis, joten siitä on luvassa juttua myöhemmin.

Entisöinnissä pitää todella kiirettä saada kaikki työni valmiiksi. Tiukille menee. Olin siellä jo eilen, tänään aion käydä ja ensi viikolla molempina iltoina, sekä ma että ti, niin eiköhän valmista luulisi tulevan!

13 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Hauska kanaemo! Vaikka kokonainen lauma pyhämekoissaan ja -haalareissaan pihalle kesäsunnuntaisin kotkottelemaan! Enkelin Eväspussin valikoimiin näkyy juuri tulleen Tilda-juttuja: ainakin nauhoja, papereita, tarroja, peltirasioita ja tarvikepakkauksia.

Kaunis myös tuo kanasen takana oleva tyyny.

Maissi kirjoitti...

Moi Heli! Kiva kun poikkesit. Ja hauska huomata, että olet myös Etelä-Pohojalaanen :´) Kävin minäkin viikko sitten enkelin eväspussissa ja onnekseni huomasin sinne tulleen paljon Tilda tuotteita. Hauskaa, että niitä saa nyt täältäkin päin!

Kanasen takana olevan tyynyn tein Marimekon satula -nimisestä kankaasta.

eijuska kirjoitti...

Aivan ihana kananen.Minusta nuo on tosi kivoja aina ei vaan pääsiäisenä.

Tiia kirjoitti...

Moikkelis!

Mahtava kananen! Ja tosi kivan tyynyn teit tuosta kankaasta =) Tapetoitteko koko makuuhuoneen vai vaan jonku tietyn seinän? Odotan kovasti, että pääsen näkemään livenä =)

Hanna kirjoitti...

Suloinen kananen kuten myös tuo puusohva pehmusteineen.

Minullakin makuuhuone hyrskynmyrskyn (vähän liioiteltuna) koska uutta ilmettä sinne olisi tarkoitus saada. Odottelen siis teidän makkarikuvia :)

Maissi kirjoitti...

Moi Eijuska! Minunkin mielestäni tämä kanaemo otetaan ympärivuotiseen käyttöön!

Tiia; tyynyt onnistuivat hyvin, samoin pitkät verhot. Makkarista tapetoitiin vain se punainen seinä. Onnistui mielestäni hyvin.

Hanna: Luinkin blogistasi makkarin muutossuunnitelmista. Nykyinen makkarisi seinä ja sisustus vastaa aika lailla nyt tätä meidän uudistettua :´)

Marjo kirjoitti...

Oi, mikä pitkäjalka kananen. Täältä katsottuna vieläkin hienompia. Ja minä jatkan tutkimusmatkaa blogissasi!!!

Anonyymi kirjoitti...

noi kanan sääret on kyllä ihanat :D

jaana kirjoitti...

Tuo kana on ihana! Mitkä koivet :)

Merja K kirjoitti...

Ihastuttava kana kot-kot on muuttanut teille. Onko muuten tapetointi yksin hankalaa vai olitko apumiehenä siis naisena ;) Iloista keskiviikkopäivää!

Maissi kirjoitti...

Ruusutarha, Katilda ja Jaana; Kiitos!

Marja K: Olin apunaisena tapetin laitossa. Oli ihan hyväksi kun ehdin olla siinä mukana. Tapetin kiinnittämisvaiheessa on mielestäni hyvä, että toinen pitää kiinni vuodasta niin ettei se osu liisteröityyn seinään. Minulla oli nimittäin sellaista tapettia joka laitettiin suoraan liisteröityyn alustaan.

Ida kirjoitti...

Aivan valloittava kana!

Hätääsimmille voisit kuvata sitä uutta tapettiseinää :D

Sarppa kirjoitti...

Voi söpöys mikä kananen, todella ihastuttava