keskiviikkona, huhtikuuta 09, 2008

Mummo kanasensa keittiöön ajoi..

Olen yrittänyt jo useamman kerran kuvata keittiötämme. Hankalaa.. Minä kun en oikein osaa kuvata tällaisia laajempia kokonaisuuksia.. Nyt kuitenkin päädyin "julkaisemaan" nämä otokseni.

Keittiö on minulle mieleinen, pidän siitä kovasti. Kukko -aiheisesta boordista pidän erityisesti, samoin kuin ovimallista. Kuitenkin, jos nyt saisin suunnitella uuden keittiön, tekisin muutamia asioita toisin. Yllättäen vaalentaisin kokonaisilmettä melkoisesti :´) ! Vaalea ruokapöytä olisi kiva ja ehkä vaaleat kaappien rungot ja välitilan laatta ja ja ja.. Haaveillahan aina voi. Olemme rakentaneet talomme neljä vuotta sitten ja maku ehtii jo siinäkin ajassa hieman muuttua.

Löysin kolmannessa kuvassa näkyvän ristipisto -tekemispaketin jo ennen kuin aloimme rakentaa (kuvan saa klikkaamalla suuremmaksi). Pidin siitä kovasti ja se valmistui hiljalleen siihen mennessä kuin muutimme. Sattumalta törmäsin paikallisessa tapetti ja maaliliikkeessä tuohon kukkoboordiin. Ja siinähän ne sitten olivat, keittiömme sisustukselliset yksityiskohdat. Boordi on minusta ihanan maalaismainen. Jotenkin taidan pitää paljon kana-aiheesta, sillä tällä hetkellä ompeluksenkin alla on Tildan kanahahmo!

Pentikin astioista tykkään muuten kovasti. Meiltä löytyy niin Tapio- kuin vaniljasarjaakin.


8 kommenttia:

Sarppa kirjoitti...

Söpösiä kanoja.. ja kauniita astioita..

Nora kirjoitti...

Hauska ristipistotaulu ja kukkoboordi.
Huoh, kuulostaa tutulta... Me on asuttu nyt tässä itse rakennetussa ja suunnitellussa talossa 4,5 vuotta ja kuinka erilaisen talon ja sisustuksen meille nyt haluaisinkaan... Ja nimenomaan vaaleampaa/valkoisempaa.

Merja K kirjoitti...

Eikö olekin jännä, miten maku muuttuu nopeastikin. Meillä 7 v. vanha talo ja nyt tekisin tosi monta asiaa toisin. Kaunis keittiö teillä :)

Maissi kirjoitti...

Kiitos. Niin, on se yllättävää, miten maku ja mieltymykset muuttuu jo melko lyhyessäkin ajassa.. eikä tuota rahaa ja mahdollisuutta ole läheskään aina toimia sen mukaisesti! Mutta toisaalta haaveilu kuuluu olennaisena osana elämään. Hyväkin, ettei aina voi saada kaikkea haluamaansa! Ja siltihän olen erittäin tyytyväinen siihen mitä minulla nyt on.

*Katinkainen* kirjoitti...

Kanaboordisi on ihana!!!WAU!!
Minäkin omistin aikoinaan kanaboordin,entisen talomme keittiössä...<3<3<3
Tykkäsin siitä hurjasti paljon!!!

Tuohon makumieltymyksen nopeaan vaihtelevaisuuteen...
Eikös ne muutu neljän vuoden välein-mieltymykset ja maut!?
Tahti on verrattain hurja!!
Minun remonttireiskan hitauteen ja pienehkön rahapussin vajavaisuuteen nähden,AIVAN
liian nopea tahti!!!IKÄVÄ KYLLÄ!!!
Meillä tehdään remppaa kymmenen vuoden viiveellä
..hitaudella...tympeydellä...
Tapetit olisi jo syytä vaihtaa,mutta kun ei!!!
Miehet eivät ikävä kyllä taida kiinnitää moisiin pikkuseikkohin huomiota-varsinkaan meidän perheessä,jossa rahapussi on miehen ja hän olisi se,joka tekisi rempan,jotenka remppaa saa odotella...=O(
No,minun on tyytyminen katselemaan toisten hienoja himpsuja!!!
Siitäkin huolimatta:
Onnellisia hetkiä kodikkaan keittiösi lämpöisessä ilmapiirissä ja ihanien kanojesi silmäin alla!!!=O)

jaana kirjoitti...

Teillä on kaunis keittiö! Ja ihana tuo kana/kukkoboordi- aika vekkuli :)

Koko kotisi ja blogisi on ihania! Vierailen usein sivuillasi. Linkittäisin sinut omille sivuilleni, jos sopii!

Maissi kirjoitti...

Moi Essun tasku. Hauskaa että sinullakin on ollut vastaavanlainen boordi! Minustakin se on tosi lämminhenkinen. Siitä mausta ja sen muuttumisesta vielä, että onko jotain oikein tutkimustulostakin tuosta neljän vuoden kierrosta? Onpa jännä, minulla ainakin se tuntuu pitävän paikkansa :´). Ja Noralla myös! Onpa aika jännä.

Hei Jaana! Ihanaa, että pidät blogistani ja vierailet usein. Ja ennen kaikkea kiitos myös lämpimistä sanoistasi. Linkittäminen on tietty ok ja sopii ehdottomasti!

Unknown kirjoitti...

Kaunis kukkorivi tosiaan:)
Meillä on keittiössä saman väriset työtasot ja kaapinovet. Kaakelit sitten eivät enään olekaan.
Mulla on monta makua päällekkäin aina menossa:) Siksi yhdistelen aika ronskisti vaan eri tyylejä. Olen tavattoman ihastunut Tildaan, mutten tiedä sopiiko se meidän talomme sisustukseen. Lastenhuoneisiin ehkä...