perjantaina, huhtikuuta 11, 2008

Viikon kuulumisia

Jostain syystä viikkoni tuntui jotenkin raskaalta.. Ja ajattelin hieman purkaa ajatuksiani tänne. Olin löytänyt jo noin kuukausi sitten Leevin kaulasta sellaisen pienen patin, jota olen sitten aina silloin tällöin tutkinut. Samanlaisenahan se on pysynyt, mutta huoleni on kasvanut. Nyt päädyimme, että lääkärissä siitä on käytävä. Alkuviikko meni murehtiessa, että mitä Leevillä on. Äidin huolia... elin jo sairaan lapsen hoitamisessa. Apua, miten mielikuvitus saikaan siivet!! Tämän huolen lisäksi tällä viikolla ei ollut entisöintiä, eli tuota yhtä ihanaa iltaa ihan omien juttujen parissa, ilman huonoa omaatuntoa siitä, että pitäisi tehdä jotain muuta kuin harrastaa. Pieni juttu sinänsä, mutta silti aika merkityksellinen.. Keskiviikkona sitten onneksi oli jo tuo lääkäriaikamme. Ja siellä sitten kuulinkin, että kyseessä on melko tavallinen, pienellä lapsella jopa suhteellisen yleinen turvonnut imusolmuke. ONneKsI!!!!!!!!! Voi helpotusta.

Lisäksi olen saanut Leeville jo monta ruoka-ainetta. eli hänen ruokavalionsakin on laajentunut jo neljään. Viimeisimpänä possunliha. Leevin kanssahan (7kk) on ollut hieman ongelmaa allergisen ihottuman ja huonojen öiden kanssa. Huonot yöt ovat vaihtuneet nyt yhteen syömiskertaan ja sekin asia on siis reilassa. Nyt voisi jopa todeta, että hienosti menee!Luulen, että tuo huolenaihe Leevin kaulassa on vienyt puhtini lähes minimiin. Olisi vain aikaisemmin pitänyt käydä lääkärissä. Onnellisia saamme olla, kun olemme terveitä. Niin suuri ilo se on. Pienet nurinat ja narinat, flunssat yms. kyllä kestää, kunhan vaan muuten saisimme olla perusterveitä. Taas kerran heräsin ajattelemaan tätäkin asiaa.

Mukavaa viikon vaihdetta! Meille onkin huomenna tulossa vieraita, joten tiedossa on siivoilua ja leivontaa. Sunnuntain pyhitämme vain oleilulle ja rentoutumiselle!

3 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Onneksi pienellä ei ollut vakavampaa. Ja kiva, että yöelämä on rauhallisempaa. Pätkäunet vie voimat äidiltä, kokemusta on.

Merja K kirjoitti...

Hieno juttu, että kaikki on kunnossa :) Viettäkää ihana ja rentouttava sunnuntaipäivä. Aurikoa päiväänne!

Maissi kirjoitti...

Joo, ihanaa kun kaikki olikin kunnossa...