sunnuntaina, huhtikuuta 20, 2008

Vastaan Keltaiseen haasteeseen

Mielenkiintoista...
sain tällaisen mukavan haasteen sekä Noralta että Merjalta, kiitos!

1. Montako blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?
Tämä haasteeseen vastaaminen tulee numerolle 42

2. Miksi aloit kirjoittaa omaa blogia?
Liittyessäni helmikuun alussa Tilda-addikteihin tämä blogistania oli minulle vielä enemmän kuin tuntematon. Kerroin eräälle ystävälleni liittymisestäni ja hän mainitsi jo tuolloin, että odotas vaan, niin sulla on jo pian oma blogikin. Surffailtuani mitä erilaisimmissa blogeissa innostuin ihan valtavasti ja vielä kun suurella osalla addikteistakin oli jo oma blogi, perustin myös minä tämän omani! Aikaa tähän kului liittymisestäni addikteihin noin viikon verran :´)..

3. Millä nettisivuilla käyt kun olet netissä?
Käyn Tilda-Addiktien sivuilla ja mtv3:n sivut avautuvat meillä kotisivuna.


4. Onko sinulla omaa kotisivua?

Eipäs ole..

5.Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi?
Englantia ja välttävästi ruotsia, saksaa saatan hieman huterasti ymmärtää :´) En ole mikään kielinero.

6.Mitä ohjelmia seuraat tv:stä?
Tila ja puutarhaohjelmat tulee seurattua. Jotain sarjoja aina silloin tällöin, mutta tv jää vähemmälle.

7.Hissi vai portaat?
Vaihtelevasti, nopeamman mukaan.


8.Onnen- tai epäonnennumerosi?

En ole huomannut mitään varsinaista. 18 on usein käytössä, koska se on syntymäpäiväni. Sen toivoisin olevan onnennumeroni, mutta senkään suurempaa vaikutusta ei ole päässyt huomaamaan.

9.Haasta vielä kolme bloggaajaa.
Nyt täytyy kyllä sanoa, että odottelen tovin ja laitan vaikka sitten haasteen eteenpäin! Edellisessä postauksessani ollut palkintokin täytyi jakaa ja tämä haastekin on kiertänyt jo aika monella. Mietin, josko vielä löytyisi joku, jolla se ei ole ollut.

Haasteeseen kuuluu, että tekstin lomaan voi laittaa kuvia kodista löytyvistä keltaisista asioista. Minulla olikin etsiminen, että löysin keltaista muualta kuin lasten leluista. Löysin ainoat omat keltaiset tavarani; Tonen pääsiäiskirja, Niiskuneiti muki ja keittiössä sattui olla keltainen omena. Ensimmäisessä kuvassa Leevin mobilen keltainen hahmo ja tuossa edellisessä Antin lempilelu, kuormaaja.


Viikonloppumme kului mummulassa, minun kotipuolessani. Olimme "evakossa" mieheni ollessa työporukan virkistäytymisreissulla laivalla. Harmitti vähän tuollainen virkistäytymisreissu.. olisihan se itsekin mukava päästä jonnekin ihan vaikka oikein yöksi! No, oikeasti sain viikonloppuna kyllä paljon apua lastenhoidossa, seuraa itselleni ja kaikkea muutakin mukavaa, joten eipä harmittanut lopulta yhtään tämä viikonloppu näinkään. Mukavaa viikkoa!

1 kommentti:

magi kirjoitti...

Aurinkoista viikkoa!