maanantaina, huhtikuuta 07, 2008

Tunnistus



Nämä kirjat ovat tällä hetkellä tutkinnan kohteina.. Uusin Glorian koti ilmestyi tänään ja selaillessani sitä pisti silmääni juttu liittyen Tildaamiseen ja Tammen Unelma kirjakerhoon. Jutussa oli Tonen kuvaus Tilda ideologiasta;

Moni tee-se-itse-sisustaja tunnistaa sisältään pienen Tildan. -Tilda on huumorintajuinen romantikko, vähän hutilus, mutta hänelle on tärkeää tehdä asioita omin käsin ja omaan tyyliinsä, kuvailee Tone Finnanger, hahmon norjalainen äiti.

Vitsi, mä olen tuollainen tee-se-itse-sisustaja ja tunnistan itsessäni kyllä suunnilleen tuollaisen pienen Tildan. En kylläkään ole ihan täysi romantikko, enkä hutilus kokonaan, mutta lähestulkoon juuri kuvauksen mukainen :´).

Tildan Sew Pretty Homestyle kirjasta suunnittelen seuraavaksi torkkupeitettä (ehkä hieman pelkistetympänä) . Kunhan nyt vaan saisin ensin kevätilmeen kotiimme. Verhojen ja tyynyjen ompelua olisi vielä kovasti.. Ikkunan pesusta puhumattakaan. Ja ne piha-askareet pikottavat myös kovasti, mutta silti vaan tulee suunniteltua uusia ompeluksiakin. Kodikkaasti valkoista on lainassa kirjastosta ja vaikka olen sen nähnyt jo monen blogin kuvissa, eksyi se tähän omaanikin. Pidän kovasti sen kuvista. Ehkä hieman liian valkoista minulle, mutta kuvissa näkyy paljon ihania yksityiskohtia, rosoisia vanhoja huonekaluja ja mukavaa tunnelmaa.. Mukavaa viikon alkua!

3 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Täytyykin vilkaista kaupassa tuota Gloria Kotia, josko pitäisi ostaa ko. numero. Kiva, että tildaus on nyt niin kovasti otsikoissa :)

Olisi kyllä mukavaa, jos asuttaisiin lähempänä. Voitaisiin järjestää ompelukerhoja.. Kukaan ystävistäni ei ole hurahtanut Tildaan yrityksistäni huolimatta ;)

Iloista tiistaipäivää!!

Maissi kirjoitti...

Huomenta Merja!
Mielestäni muuten tuossa glorian kodissa ei ollut taaskaan oikein juuri mitään.. Peruin tilaukseni äskettäin ja tämä oli viimeinen lehti, joka siitä nyt tuli. Suunnittelin, että jos tilaisin koti ja keittiö - lehden seuraavaksi. Suomela lehdessä oli hyvä tarjous. Kyseistä lehteä minulle ei olekaan aikaisemmin tullut, mutta olen lainaillut ystäviltä muutamaan jertaan ja se tuntuu ihan mukavalta kotimaiseksi tekeleeksi.

Krisse kirjoitti...

Hei! Aivan ihana blogi sinulla on. Mukavaa kun näitä löytää aina lisää ja lisää. Ehtymätön aarreaitta. Taytyypä piipahtaa useasti täällä. Kevätterveisin Krisse