sunnuntaina, huhtikuuta 13, 2008

Uudet taulut

Viikonloppu oli ja meni, taas kerran...
Löysin tässä taannoin hankkimani kipsistä valetut kehykset. Olen ostanut niitä yhdeltä tuttavaltani muutamia. Siellä ne ovat olleet kaapissa odottamassa "ahaa" -elämystäni.. Nyt sitten sain sellaisen. Laittaessani pääsiäistavaroita kaappiin, löysin kauniita erilaisia kortteja, joita olin ostanut opintomatkaltamme Barcelonasta jo seitsemisen vuotta sitten. Nämä kun yhdistin kehyksiin, sain nättejä pikkuisia tauluja. Eilen odotellessamme vieraita mieheni naputteli ne (vihdoin :´) seinään. Laitoimme ne eteiseen, koska siihen olen kaivannut jotain uutta. Tarkoituksena on vaihtaa nuo kuvat vielä jossain vaiheessa vaikkapa lasten ruskeasävyisiin kuviin.

Tällä viikolla on paljon kaikenlaista tapahtumaa, viikko on aika tavalla buukattu täyteen. Joka päivälle melkein jotain.. Huomenna menen työpaikalleni kukkien sidontatyöpajaan! Kokeilemme sitoa itse kimpun, ainakin tämä on käsitykseni illan annista. Mielenkiintoista.. Siitä juttua myöhemmin. Toivotaan keväistä viikkoa, vaikka tällä hetkellä meillä ainakin on lumi maassa... Josko jo huomenna sulaisi. Toivossa on hyvä elää!

6 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Nätisti sopii nuo taulut tuohon eteiseen =) Mukavaa alkavaa viikkoa ja kuulumisiin viikolla ;)

Nora kirjoitti...

Ihanat valkoiset kehykset. Tauluista tuli kaunis ryhmä.

kati kirjoitti...

Kivat kipsikehykset löysit kaapistasi käyttöön! Mukavaa viikkoa ja tuo kukkien sidonta kuulostaa kyllä mukavalta puuhalta!

*Katinkainen* kirjoitti...

Hassua,että joku asia antaa odottaa itseään!!!
Viivyttelee ja vitkastelee ja kun on oikea aika putkahtaa esille,niin se tapahtuu...=O)
Kaikella on aikansa!!
Sitten sitä hölmistyneenä katselee tapahtunutta ja ajattelee:kuinka en tätä aikaisemmin hoksannut!?
Ihania ja mielenkiintoisia
Ahaa-elämyksiä!!
Minäkin hokaisin tänään yhden hauskan asian ja se odotti ihan tuossa viereessä aikaansa tulla esille..
Sisustamisenkin kanssa on monesti käynyt niin,että joku paikka kaipaa jotakin ja siihen kokeilee jos mitä juttua,eikä nappaa ja kun oikea osuu kohdalle,niin se on siinä!!!
Pitäisi vain jaksaa odotella,luottaa ja uskoa-vähän niin kuin tässä elämässäkin!!!=O)
Sellaset turinat tällä kertaa....

Merja K kirjoitti...

Kukkien sidontakurssi kuulostaa mahtavalta. Yritin vähän aikaa sitten etsiä netistä tuollaista kurssia, mutta en löytänyt täältäpäin. Olisi ihana osata tehdä kauniita kimppuja :) Laita jooko kuvia, minkälaisia asetelmia teit

Maissi kirjoitti...

Hei kaikki!

Taulut tosiaan odottivat jotain parempaa aikaa ja nythän se niille koitti. Pääsivät oikein näkyville :´)Välillä tosiaan on niin,että jokin asia ei ratkea ollenkaan ja kun aikaa kuluu se tuntuukin lopulta ihan helpolta! Monessa asiassa on tosiaankin näin..

Kukkakurssi oli tosi mielenkiintoinen. Laitan siitä juttua vaikkapa huomenna!