tiistaina, huhtikuuta 29, 2008

home sweet home


Koti kultainen

Ensimmäinen valmis tekeleeni, jonka entisöinnistä kannoin kotiini.
Maalasimme tekemäni koristeen vihdoin toiseen kertaan. Koriste hakee täällä kotona vielä paikkaansa, mutta kuvasin sen tuossa takan päällä. Saattaapi olla, että siinä sen paikka onkin nyt hetken aikaa. Niin kauan, että saan hankittua sille sopivan valkoisen hyllyn ja olohuoneeseen se varmasti asettuu lopullisestikin.Viikonloppu kului liian nopeasti. Pihalla en oikein saanut vielä hommia eteenpäin. Oli vieraita ja kaikkea sellaista erilaista. Orvokit ja pari murattia olen kyllä jo ehtinyt istuttaa, mutta kukkapenkit ja haravointi odottavat vuoroaan. Tildailusta sen verran, että aloitin Tildas hus / Tildan tapaan kirjasta tilkkupeittoa, jossa riittääkin projektia koko kesälle.

Nyt aloitan oman vappumme valmistelut.
Teille toivotan erittäin hauskaa vappufiilistä!!

7 kommenttia:

jaana kirjoitti...

Hauskaa Wappua sinullekin!!!

Tiia kirjoitti...

WAU!! Tosi makiat noi kirjainjutskat!! Ostin muutes kans tänään muutaman orvokin ja sulla joskus nähnyt niitä muratteja asetelmis, niin ajattelin kans koittaa ekaa kertaa =)

Hupaisaa Vappua!

Anna-Paulina kirjoitti...

Hei. Siistit noi kirjaimet. Ihania Tildan kamppeita sulla on. Sievä blogi. T/Anna-Paulina

Merja K kirjoitti...

oletko siis aikuisten oikeasti tehnyt itse nuo kirjaimet? Wau, miten taitava oletkaan :) Iloista ja aurinkoista toukukuuta, ihanaa, kohta on kesä11

Maissi kirjoitti...

Kiitos kaikille! Mukavaa kun Anna-Pauliinakin poikkesi!

Merja K: Ihan aikuisten oikeasti joo, kuvasin nää jo siinä tahtoo tällaisen postauksessani, kun kerroin siitä lehtisahan hankintatoiveestani. Kirjaimet on maalattu sen jälkeen kahteen kertaan. Vieläkin on saha ostamatta, mutta saapa nähdä jos kesällä malttaisin sen shoppailla!

Hannis kirjoitti...

Moikka!
Upeaa työtä se kirjainjuttu tosiaan!

Hauska oli nähdä, että sulla kans Marimekon kangasta noin rustiikkisen maalaistyylisessä sisustuksessa mukana. Itse oon kans käyttänyt paljon.. Toi kangas, joka sulla pinkkinä kuvissa olikin, odottelee minua sinisävyisenä Suomessa. Pidin pöytäliinana sitä tosin jo viime kesänä :-)

Maissi kirjoitti...

Moi Hannis!

Käyn usein lueskelemassa blogiasi ja huomasin jostakin kirjoituksestasi, että sinäkin pidät marimekosta rustiikkisen mukana. Minusta ihan hyvä yhdistelmä (miellyttää ainakin minun silmääni, vaikkakin pidän tosi paljon ihan vaaleistakin kodeista. ja siitä sinisävyisestäkin samaisesta kankaasta kuin nyt käyttämäni, pidän kovasti!!

Tervetuloa muuten takaisin Suomeen!! Ihanaa, että sopiva koti löytyi vihdoin.